Αρχική Νέα Τοπικά Έκκληση του Δήμου προς τους πολίτες – Μη κυκλοφορείτε χωρίς σοβαρό λόγο

Έκκληση του Δήμου προς τους πολίτες – Μη κυκλοφορείτε χωρίς σοβαρό λόγο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Λαμία Χιόνι

Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλει ο Δήμος για να κρατήσει τους κεντρικούς δρόμους ανοιχτούς με προτεραιότητα αυτόν του νοσοκομείου.

Μηχανήματα του Δήμου αλλά και μισθωμένα προσπαθούν να καθαρίσουν όσους περισσότερους δρόμους μπορούν. Πολλά παράπονα απο τους Δημότες.

Λαμία Χιόνι

«Η Λαμία βρίσκεται σε κλοιό χιονιά.Προσπαθούμε απο πολύ νωρίς το πρωί, με όλο το μηχανισμό του Δήμου μας να βρίσκεται σε επιφυλακή, να κρατήσουμε τους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης μας ανοιχτούς. Καλό θα είναι, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, να αποφεύγουμε όλοι μας τις άσκοπες μετακινήσεις.Ευχαριστώ τους εργαζόμενους του Δήμου, που για τέταρτο εικοσιτετράωρο καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να παραμείνουν οι δρόμοι της πόλης ανοιχτοί.» δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμίας,Νίκος Σταυρογιάννης.

lamia-xioni-2

Γιατρός που αποκλείστηκε έξω από τη πόλη και είχε υπηρεσία στο νοσοκομείο κάλεσε την αστυνομία η οποία την μετέφερε μέχρι τα Γαλανεϊκα και απο εκεί και πέρα ο Δήμαρχος με το υπηρεσιακό του τζιπ την πήγε μέχρι το νοσοκομείο όπου και ανέλαβε τα καθήκοντά της.

Δήμαρχος Λαμίας

Επίσης άλλος ένας γιατρός στη προσπάθεια του να φτάσει στο ιατρείο του στην οδό Βύρωνος τράκαρε λόγο του χιονιά στο ΚΕΥΠ και περπάτησε μόνος του 2 χιλιόμετρα τραυματισμένος για να φτάσει στο ιατρείο του.

Λαμία Χιόνι

Την δύσκολη στη πόλη κατάσταση επιδεινώνουν οι οδηγοί που αφενώς αψήφησαν το χιόνι και κυκλοφορούν χωρίς αλυσίδες, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να κολλήσουν και αυτοί, αφετέρου πολλοί συνεχίζουν την πολύ κακή συνήθεια να παρατάνε τα αυτοκίνητά τους όπου να ‘ναι, με αποτέλεσμα να εμποδίζουν την κίνηση των εκχιονιστικών και των άλλων οχημάτων.

Λαμία Χιόνι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here