Αρχική Τοπικά Επιμελητηριακές Εκλογές 2017: Ο Χρήστος κ.Σανίδας, υποψήφιος του Τμ.Υπηρεσιών ΕΒΕ, με τον...

Επιμελητηριακές Εκλογές 2017: Ο Χρήστος κ.Σανίδας, υποψήφιος του Τμ.Υπηρεσιών ΕΒΕ, με τον συνδιασμό του Θ.Κυρίτση

Υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του  Επιμελητηρίου 

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού του Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν: την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Αταλάντης, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Στυλίδας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Μακρακώμης και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Λαμίας στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Όθωνος 3 – Λαμία).

Δείτε την ανοιχτή επιστολή-κάλεσμα στήριξης του  Χρήστου Κ.Σανίδα, υποψηφίου Συμβούλου στο Τμήμα Υπηρεσιών ΕΒΕ Φθιώτιδας με τον συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Θανάση Κυρίτση.

«Φίλες και φίλοι,

Από το 1999 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Νομό Φθιώτιδας παρέχοντας υπηρεσίες στον χρηματοοικονομικό κλάδο και στην υποστήριξη επιχειρήσεων για την υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων και την απορρόφηση εθνικών και κοινοτικών κονδυλίων.

Βιώνοντας καθημερινά είτε προσωπικά είτε μέσω των δικών σας επιχειρηματικών ενεργειών τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε επιχείρηση, κάθε επαγγελματίας την σημερινή εποχή και θέλοντας να συμβάλω σε μια καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη προσπάθεια για την αλλαγή του έντονα εσωστρεφούς επιχειρηματικού κλίματος της περιοχής μας αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές του ΕΒΕ Φθιώτιδαςτον Δεκέμβριο του 2017 με τον συνδυασμό του Θανάση Κυρίτση «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».

Η απόφασή μου αυτή προέκυψε έπειτα από διαβούλευση με επιχειρηματίες και επαγγελματίες της τοπικής κοινωνίας και την επισήμανση αυτών της ανάγκης για ανανέωση, εξορθολογισμό και εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του Θεσμού και της ουσιαστικής συμβολής αυτού στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Το Επιμελητήριο εκ του σκοπού του έχει πληθώρα αρμοδιοτήτων και δυνατότητες για υλοποίηση ωφέλιμων δράσεων με κύριο στόχο την υποστήριξη των μελών του και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας αυτών.

Θεωρώ, ότι ο συνδυασμός μας «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», θα θέσει τις βάσεις για την ανανέωση του Επιμελητηρίου μας και την δημιουργία προστιθέμενης αξίας στην επιχειρηματική κοινότητα του τόπου μας και όλοι μαζί οφείλουμε να την στηρίξουμε.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας επιθυμώ και ζητώ την στήριξη των μελών του ΕΒΕ Φθιώτιδας προκειμένου όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι το Επιμελητήριο χρειάζεται ανθρώπους με αναπτυξιακό όραμα, επιχειρηματική εμπειρία και διάθεση για προσφορά.

Με τιμή,
ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΣΑΝΙΔΑΣ»
Υποψήφιος Σύμβουλος στο Τμήμα Υπηρεσιών ΕΒΕ Φθιώτιδας με τον συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Θανάση Κυρίτση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.