Αρχική Τοπικά Επιμελητηριακές Εκλογές 2017: Ο Δημήτρης Ρίζος, υποψήφιος του Τμ.Υπηρεσιών, με τον συνδιασμό...

Επιμελητηριακές Εκλογές 2017: Ο Δημήτρης Ρίζος, υποψήφιος του Τμ.Υπηρεσιών, με τον συνδιασμό του Θ.Κυρίτση

Υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του  Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού του Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν: την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Αταλάντης, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Στυλίδας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Μακρακώμης και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Λαμίας στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Όθωνος 3 – Λαμία).

Δείτε την ανοιχτή επιστολή-κάλεσμα στήριξης του Δημήτρη Ρίζου, υποψηφίου Συμβούλου στο Τμήμα Υπηρεσιών, με τον συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» του Θανάση Κυρίτση.

«Είχα την τύχη και τη χαρά να εργάζομαι πρώτα σαν υπάλληλος  και από το 1994 έως σήμερα σαν επαγγελματίας στο χώρο της αναψυχής και της εστίασης (Venezia Café). Μιλώντας με πολλούς ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια διαπίστωσα πως ο επαγγελματικός και επιχειρηματικός κόσμος βιώνει προβλήματα και δυσκολίες πέρα από όσες γνώριζα και αντιμετώπιζα καθημερινά στην επιχείρηση μου.
Η κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ανέδειξε ακόμη πιο εμφατικά το αίσθημα αδικίας που δικαιολογημένα νιώθουμε από τη συμπεριφορά του κράτους απέναντί μας. Φορολογική και ασφαλιστική αφαίμαξη, γραφειοκρατία, ψεύτικες υποσχέσεις είναι τα κυριότερα από όσα ζούμε.
Και φυσικά έρχεται η στιγμή για τον καθένα από εμάς να θέσει όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση των κοινών προβλημάτων. Άλλωστε μέσα από την ανάδειξη και την επίλυση των κοινών θεμάτων θα έρθει η διατήρηση ή και η ανάπτυξη των δικών μας επιχειρήσεων.
Πήρα την απόφαση να ζητήσω την κρίση και την στήριξη των συναδέλφων μας στις εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στις 14, 15, 16, 17 Δεκεμβρίου μέσα από το συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ» με επικεφαλής τον Θανάση Κυρίτση.
Γιατί πιστεύω αταλάντευτα πως είναι η στιγμή να υπερβούμε την προσωπική μας αποστασιοποίηση και να συμμετέχουμε πιο ενεργά και πιο διεκδικητικά στα δρώμενα του χώρου μας με νηφαλιότητα και αποτελεσματικότητα. Μακριά από «προσωπικές» στρατηγικές και ιδιοτελείς σκοπούς. Ανοίγοντας προοπτικές σε νέους τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας που μέχρι σήμερα αδιαφορούσαμε ή και αγνοούσαμε. Με την εμπειρία που έχει ο καθένας μας, μέσα από τον καθημερινό αγώνα που δίνει για την επιχείρησή του.
Η συμμετοχή όλων μας στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας δεν είναι μία φράση «κλισε» αλλά ένα μήνυμα αλλαγής και ανασυγκρότησης. Και η εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου θα είναι η δική μου ηθική δέσμευση απέναντι σας.»

Με τιμή
Δημήτριος Γ. Ρίζος
Υποψήφιος στον τομέα Υπηρεσιών με το συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.