Αρχική Πολιτισμός ΣΗΜΕΡΑ: Mε Εστουδιαντίνα και Μπάμπη Τσέρτο ξεκινά το Παζάρι Λαμίας

ΣΗΜΕΡΑ: Mε Εστουδιαντίνα και Μπάμπη Τσέρτο ξεκινά το Παζάρι Λαμίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στα πλαίσια της Εμποροπανήγυρης της Λαμίας, θα απολαύσουμε σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, την εντυπωσιακή ορχήστρα της Εστουδιαντίνας και θα τραγουδήσουμε με τον μοναδικό Μπάμπη Τσέρτο

Σήμερα Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η Εμποροπανήγυρη Λαμίας 2017, ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1856 και συνεχίζει την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Ρούμελης για περισσότερο από ενάμιση αιώνα.
Η Εμποροπανήγυρη 2017 θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην οδό Φιλίας, δίπλα από το χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. με τη συναυλία «Τι τρανός χορός θα γένει» της ορχήστρας «Εστουδιαντίνα» της Νέας Ιωνίας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσίγιαννη και θα μας ταξιδέψει μουσικά με ήχους της ελληνικής παράδοσης.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο χώρο του δυτικού parking παραπλεύρως της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Τραγουδούν: Μπάμπης Τσέρτος, Νάντια Καραγιάννη και Ασπασία Στρατηγού.

Ο Δήμος Λαμιέων και οι εκθέτες της Εμποροπανήγυρης Λαμίας 2017 σας περιμένουν όλους  από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου για να διασκεδάσετε και  να κάνετε τις αγορές  σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here