Αρχική Αθλητικά Ξεκρέμασε τα αθλητικά σου και ξεκίνα προπονήσεις γιατί έρχεται το 5o Lamia...

Ξεκρέμασε τα αθλητικά σου και ξεκίνα προπονήσεις γιατί έρχεται το 5o Lamia Night Run!

Το Lamia Night & Run 2018 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/04 και ευελπιστούμε να αποτελέσει άλλο ένα σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στη Περιφέρεια και στη χώρα μας.

 

Περισσότεροι από δυο χιλιάδες συμμετέχοντες ξεχύθηκαν το 2017 στην πόλη της Λαμίας δημιουργώντας μια φαντασμαγορική εικόνα. Η προσπάθεια, η ευγενής άμιλλα,  η χαρά, η φιλία, η επιβράβευση αναδείχθηκαν με πρωταγωνιστές όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους.  Πλήθος  επισκεπτών παρευρέθησαν για να τρέξουν σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της χώρας.

Τόσο στο κατάμεστο σημείο εκκίνησης και τερματισμού όσο και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αναδείχθηκαν  οι ομορφιές  της πόλης με τη βοήθεια των εθελοντών και των θεατών που για μια ακόμα φορά ξεπεράσανε τον εαυτό τους.

Καλούμε όλους σας που συμμετέχετε στην Εκπαιδευτική Κοινότητα καθώς και τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στο 5ο Lamia Night & Run.

Βασική αξία της ομάδας μας αποτελεί «η διάδοση του μαζικού αθλητισμού», ώστε να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε όλους που έως τώρα δεν είχαν.

 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τέσσερις (4) νυκτερινούς αγώνες. Τον μεγάλο αγώνα δέκα χιλιάδων μέτρων (10 km), τον μικρό αγώνα τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων μέτρων (4,5 km), σκυταλοδρομία 2 Χ 5.000 μέτρα και τον αγώνα για ΑμΕΑ.

Κάνε ηλεκτρονικά την εγγραφή σου ΕΔΩ

Στοιχεία Αγώνων:

α) Αγώνας Δρόμου 4.500μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 20.00μ.μ.

β) Αγώνας 10.000 μέτρων – Ώρα εκκίνησης: 21.00μ.μ.

γ) Αγώνας σκυταλοδρομία 2 Χ 5.000 μέτρα – Ώρα εκκίνησης: 21.00μ.μ.

δ) Αγώνας Δρόμου 500 μέτρων για παιδιά ΑμΕΑ – Ώρα εκκίνησης: (Θα συμφωνηθεί με τουςαρμόδιους συνοδούς, όπως και κάθε άλλη ειδική λεπτομέρεια)

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Για να συμμετάσχουν κάποιοι στον αγώνα δρόμου 10.000μ., θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (γεννηθέντες το 2000 και μετά). Για αθλητές/-τριες μικρότερης ηλικίας  απαιτείται γραπτή άδεια από γονέα ή  κηδεμόνα. Στον αγώνα δρόμου των 4.500μ. συμμετέχουν όλοι ανεξαρτήτου ηλικίας.

Κόστος Συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα δρόμου 10.000μ. είναι 10 ευρώ ανά άτομο και στον αγώνα 4.500μ. είναι 5 ευρώ ανά άτομο.

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα δρόμου σκυταλοδρομία 2Χ5.000μ. είναι 5 ευρώ ανά άτομο. 10 ευρώ για το ζευγάρι αθλητών .

Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα δρόμου για παιδιά ΑμΕΑ είναι 5 ευρώανά άτομο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.