Αρχική Τοπικά Εκδηλώσεις ΛΑΜΙΑ: Workshop του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με εισηγητή τον Γιώργο Κολιόπουλο

ΛΑΜΙΑ: Workshop του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με εισηγητή τον Γιώργο Κολιόπουλο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Έλληνας που πουλάει το ακριβότερο λάδι στον κόσμο, έρχεται στη Λαμία!Ενα μπουκαλάκι του πωλείται προς 150€ το λίτρο στα Harrods! Δηλώστε συμμετοχή στο workshop του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, θα διοργανώσει δωρεάν workshop με τίτλο:
«Απογείωσε την Προστιθέμενη Αξία του προϊόντος σου, στόχευσε στην παγκόσμια αγορά!» την Παρασκευή 28 Απριλίου & το Σάββατο 29 Απριλίου στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3, Λαμία).

 

giorgos

Περιγραφή

Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια για αύξηση των ελληνικών εξαγωγών. Οι ελληνικές επιχειρήσεις στοχεύουν στην αύξηση της παρουσίας τους στην παγκόσμια αγορά. Πώς θα γίνει, όμως, αυτό αν δεν δημιουργήσει πρώτα η ίδια η επιχείρηση προστιθέμενη αξία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της; Και με ποιο τρόπο μπορεί κανείς να δημιουργήσει υψηλή Προστιθέμενη Αξία; Ποιες είναι οι τεχνικές και οι στρατηγικές;

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα αναλύεται πολύ απλά και εύληπτα ο τρόπος δημιουργίας Προστιθέμενης Αξίας (valueaddedbranding) με στόχο τη δημιουργία ισχυρών προϊόντων για την παγκόσμια αγορά. Κεντρικό θέμα του workshop: ο τρόπος να προσθέσεις υψηλή Προστιθέμενη Αξία στην ιδέα ή το προϊόν σου και να φτιάξεις ένα ισχυρό brand με στόχο την παγκόσμια αγορά.Επιπρόσθετα, το workshop αυτό θα προσφέρει στους συμμετέχοντες την γνώση και την εμπειρία να διαχωρίζουν τον όρο packaging από τον όρο branding (στην Ελλάδα οι όροι αυτοί χρησιμοποιούνται εδώ και καιρό από πολλούς «ειδικούς» και έχουν κακοπάθει).

 Υπεύθυνος εισηγητής

Εισηγητής στο workshop θα είναι ο κος Γιώργος Κολλιόπουλος, ο entrepreneur που δημιούργησε το λ /lambda/, το πρώτο πολυτελές ελαιόλαδο στον κόσμο (με παρουσία στα φημισμένα Harrods και Fortnum&Mason) και ιδρυτής της Speiron, της πρώτης LuxuryFood εταιρίας στην Ελλάδα. Ο εισηγητής είναι, επιπλέον, καταξιωμένος ομιλητής, businessmentor και συγγραφέας για το LuxuryBranding.

579308_409677785795078_1799429842_n

Το workshop θα είναι διάρκειας 6 ωρών και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου (17:30 – 20:30) & το Σάββατο 29 Απριλίου (10:00 – 13:00) στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας (Όθωνος 3, Λαμία).

Για πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα, την αίτηση συμμετοχής, και περαιτέρω λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τον κο Χριστόφορο Παπαβασιλείου (τηλ. 2231022112,κιν. 6972927017, φαξ. 2231030985, e-mail:papavasiliou@fthiotidoscc.gr, cpap1808@yahoo.gr)

Συμπληρώστε εδώ την αίτηση συμμετοχής .

 

Πρόγραμμα

1η ημέρα Παρασκευή 28 Απριλίου( 5:30–8:30μ.μ.)

  • Εισήγηση Πρώτη – Ορίζοντας το ισχυρό brand

Αναλύονται τα χαρακτηριστικά κάθε ισχυρού/διαχρονικού brand (Όραμα, Ιδέα, Όνομα) και δίνονται παραδείγματα με εύληπτο τρόπο.

  • Εισήγηση Δεύτερη – Δημιουργώντας υψηλή Προστιθέμενη Αξία

Αναλύονται τα 4 Μυστικά Κλειδιά για τη δημιουργία υψηλής Προστιθέμενης Αξίας και δίνονται παραδείγματα για την κατανόησή τους.

  • Εισήγηση Τρίτη – Πώς κάνεις διαχρονικό management σε ένα brand υψηλής Προστιθέμενης Αξίας

Αναλύονται οι στρατηγικές τιμολόγησης και μη-έκπτωσης, επικοινωνίας, προώθησης, οι επεκτάσεις σε άλλα προϊόντα, καθώς και ο τρόπος εξαγωγών.

 

2η ημέρα Σάββατο 29 Απριλίου (10 –1 μ.μ.)

  • Workshop δημιουργίας ενός brand υψηλής Προστιθέμενης Αξίας

Με βάση τη γνώση που απέκτησαν την πρώτη μέρα, οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε γκρουπ. Το κάθε γκρουπ δημιουργεί για πρακτική εξάσκηση ένα brand υψηλής Προστιθέμενης Αξίας, με την καθοδήγηση του εισηγητή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here