Αρχική MAG24 TV ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Έρχονται επενδύσεις από την Κίνα…Ο Πρόεδρος της Ελληνοκινεζικής ένωσης ήρθε στην...

ΦΘΙΩΤΙΔΑ: Έρχονται επενδύσεις από την Κίνα…Ο Πρόεδρος της Ελληνοκινεζικής ένωσης ήρθε στην Περιφέρεια(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρωί της Πέμπτης, 11 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της ΕλληνοΚινεζικής Ένωσης κ. Lan Xiao Cheng μαζί με αντιπροσωπία επιχειρηματιών από την ιστορική περιοχή Fujian της Κίνας, συναντήθηκαν με τον κ. Ευθύμιο Καραΐσκο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας στο γραφείο του στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με σκοπό να συζητήσουν πάνω στην ενίσχυση της αμοιβαίας φιλίας των δύο χωρών και περιφερειών αλλά και της συνεργασίας τους στο πλαίσιο των επενδύσεων, του εμπορίου και του πολιτισμού.

Ο κ. Καραΐσκος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Καινοτομίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων κ. Δημήτρη Κυρίτση και τον εντεταλμένο Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας, Εξωστρέφειας & Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Θέμη Χειμάρα, εκφράσανε την πάγια θέση τους ότι η περιοχή μας ευρύτερα αλλά και ο νομός μας έχει ορθάνοικτες τις πόρτες, σε κάθε επενδυτική προσπάθεια και επιθυμία που σέβεται τον ανθρώπινο παράγοντα και ειδικά σε μια επιχειρηματική και οικονομική υπερδύναμη, όπως είναι η Κίνα.

«Η Κίνα και οι εκπρόσωποί της είναι πάντα ευπρόσδεκτοι να συζητήσουμε μαζί τους, να τους υποδείξουμε διόδους και να ανοίξουμε μαζί δρόμους επιχειρηματικής δράσης και ανάπτυξης. Κάτι που ειδικά στην παρούσα συγκυρία της οικονομικής κρίσης, η περιοχή μας έχει περισσότερο ανάγκη παρά ποτέ.» τόνισε χαρακτηριστικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.