ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ: Γεωργία Νταγάκη και Σταύρος Σιόλας στη Χώρα

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ: Γεωργία Νταγάκη και Σταύρος Σιόλας στη Χώρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεωργία Νταγάκη

Η κακοκαιρία δεν επιτρέπει και τη διεξαγωγή της σημερινής συναυλίας της Γεωργίας Νταγάκη και Σταύρου Σιόλα στα Λελέικα Υπάτης. Η Εθνική είναι κλειστή και σύμφωνα με τις προβλέψεις ο καιρός στη Βοιωτία και στην Αττική θα χειροτερέψει. Οι καλλιτέχνες που θα ερχόντουσαν από την Αθήνα.

Η μουσική τους χημεία πάνω στην σκηνή αλλά και η εκπληκτική ατμόσφαιρα που «περνάνε» κάτω στον κόσμο, επιβεβαιώνει κι επεκτείνει την συνέχεια της συνεργασίας τους

Η Γεωργία Νταγάκη  και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, αυτήν την φορά “στον δρόμο” ταξιδεύοντας σ’ όλη την Ελλάδα κι όχι μόνον!!!

Μετά απο μία επιτυχημένη  συνεργασία των δυό τους(χειμώνας ΄15-΄16), αλλά και στο πλευρό του Μανώλη Μητσιά(άνοιξη-καλοκαίρι 2016) η Γεωργία και ο Σταύρος ξαναβρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κι αυτήν την φορά ταξιδεύουν σ’ όλη την Ελλάδα.

Η μουσική τους χημεία πάνω στην σκηνή αλλά και η εκπληκτική ατμόσφαιρα που “περνάνε” κάτω στον κόσμο, επιβεβαιώνει κι επεκτείνει την συνέχεια της συνεργασίας τους.

Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη, φέτος  ενώνουν τις φωνές τους και γυρνανε σε όλη την Ελλάδα παρέα με μία ομάδα απο εξαιρετικούς μουσικούς!

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ