Αρχική Τοπικά Εκδηλώσεις ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ: Γεωργία Νταγάκη και Σταύρος Σιόλας στη Χώρα

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ: Γεωργία Νταγάκη και Σταύρος Σιόλας στη Χώρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεωργία Νταγάκη

Η κακοκαιρία δεν επιτρέπει και τη διεξαγωγή της σημερινής συναυλίας της Γεωργίας Νταγάκη και Σταύρου Σιόλα στα Λελέικα Υπάτης. Η Εθνική είναι κλειστή και σύμφωνα με τις προβλέψεις ο καιρός στη Βοιωτία και στην Αττική θα χειροτερέψει. Οι καλλιτέχνες που θα ερχόντουσαν από την Αθήνα.

Η μουσική τους χημεία πάνω στην σκηνή αλλά και η εκπληκτική ατμόσφαιρα που «περνάνε» κάτω στον κόσμο, επιβεβαιώνει κι επεκτείνει την συνέχεια της συνεργασίας τους

Η Γεωργία Νταγάκη  και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, αυτήν την φορά “στον δρόμο” ταξιδεύοντας σ’ όλη την Ελλάδα κι όχι μόνον!!!

Μετά απο μία επιτυχημένη  συνεργασία των δυό τους(χειμώνας ΄15-΄16), αλλά και στο πλευρό του Μανώλη Μητσιά(άνοιξη-καλοκαίρι 2016) η Γεωργία και ο Σταύρος ξαναβρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κι αυτήν την φορά ταξιδεύουν σ’ όλη την Ελλάδα.

Η μουσική τους χημεία πάνω στην σκηνή αλλά και η εκπληκτική ατμόσφαιρα που “περνάνε” κάτω στον κόσμο, επιβεβαιώνει κι επεκτείνει την συνέχεια της συνεργασίας τους.

Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη, φέτος  ενώνουν τις φωνές τους και γυρνανε σε όλη την Ελλάδα παρέα με μία ομάδα απο εξαιρετικούς μουσικούς!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here