Αρχική Οδηγός Πόλης Λαμία: Είναι sexy και ξέρει να ξεσηκώνει τον κόσμο! Έρχεται για μια...

Λαμία: Είναι sexy και ξέρει να ξεσηκώνει τον κόσμο! Έρχεται για μια βραδιά στην πλ.Ελευθερίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αρχές Απριλίου θα γίνει η νύχτα μέρα με τις μουσικές αλλά και τη σέξι παρουσία της μοναδικής ραδιοφωνικού παραγωγού που θα βρίσκεται πίσω από τα deck του HALO στην πλατεία Ελευθερίας!!!

Η Ράνια Κωστάκη έρχεται στη Λαμία για μια μουσική βραδιά που θα επιμεληθεί η ίδια στο HALO!!!

17264685_10155016948648955_6211180604189114505_n

Η Ράνια είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες ραδιοφωνικές παραγωγούς μιας και η εκπομπή της στο ΡΥΘΜΟ 949 της Αθήνας, έχει τεράστια ακροαματικότητα!!! Ομως ο αρσενικός πληθυσμός έχει και άλλα να…δει, εκτός του να ακούσει. Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία! Εσείς απλά δεχθείτε την πρόταση για να ξαναανέβετε στον …παράδεισο του HALO!

kostaki13

Δυο λόγια για τη Ράνια Κωστάκη όπως υπογράφει στο site του Ρυθμού

Ήταν το 1993 όταν δημιουργήθηκε το πρώτο φλέρτ  της  Ράνιας  με το ραδιόφωνο.

Ένα φλερτ  που έμελε να γίνει έρωτας  κεραυνοβόλος, και τελικά  αγάπη μιας ζωής.  Όλα ξεκίνησαν όταν, ως νεαρή ακροάτρια, βρέθηκε στο studio του ANT1 97.5 στη Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλωσε,  και  της  ζητήθηκε να κάνει μια αφιέρωση.

Η στιγμή ήταν μαγική για την ίδια και τα υπόλοιπα είναι Ιστορία… Αργότερα την ίδια χρονιά, παράλληλα με το σχολείο και υπό την επίβλεψη των γονιών της (μόλις 13 ετών)  συμμετέχει στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού με επιτυχία.

Δυο χρόνια αργότερα, μία ακόμα καλλιτεχνική της κλίση κάνει την εμφάνισή της.

Το σχέδιο, ως κύριο εκφραστικό μέσο, την οδηγεί  το 1997, σε εξετάσεις  στη σχολή Καλών Τεχνών, κατά τις οποίες  επιτυγχάνει την εισαγωγή της στο τμήμα Ρεθύμνου!

Τελικά την κέρδισε το ραδιόφωνο καθώς έχοντας  τη δική της εκπομπή από το 1994 ήδη, στον Kiss fm 90.8,της ήταν αδύνατο να εγκαταλείψει το Ραδιόφωνο και τη συμπρωτεύουσα.

Η αγάπη της όμως για το σχέδιο και  τη μόδα και η ανάγκη της να εκφραστεί καλλιτεχνικά, την οδήγησαν στη δημιουργία της σειράς ρούχων «Rania Kostaki»  με την οποία δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία

Έως τις αρχές των ’00,το ραδιοφωνικό «χαρτοφυλάκιο»  της , εμπλουτίζεται με αρμοδιότητες  στο εμπορικό τμήμα του σταθμού και στο τμήμα marketing. Παράλληλα, ως DJ έχει ήδη συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα club της πόλης και τα μεγαλύτερα ονόματα της τότε μουσικής σκηνής. Κατά την ίδια περίοδο, η φωνή της αρχίζει να γίνεται ευρύτερα γνωστή, εκφωνώντας  τηλεοπτικά  και ραδιοφωνικά σποτ για μεγάλα Brands.

Το καλοκαίρι του 2003 έρχεται η κατάλληλη πρόταση από τον Kiss fm 92.9 της Αθήνας και η Ράνια, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάνει το μεγάλο βήμα της μετάβασης στην πρωτεύουσα.  Η πρόταση αφορούσε τη βραδινή ζώνη του σταθμού, με την οποία και ταυτίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια συμπληρώνοντας έτσι, 11 χρόνια νυχτερινών εκπομπών.

Το 2005,έπειτα από 11ετή πορεία σε ραδιόφωνα ξένου ρεπερτορίου, η αρχή της συνεργασίας της με τον Ρυθμό 9,49 είναι γεγονός  όπως και η μετάβασή της στη πρωινή πλέον ζώνη και στο Ελληνικό ρεπερτόριο.

Τα χρόνια που ακολούθησαν, φλέρταρε με άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς και υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια την πρωινή ζώνη μέχρι το 2015, όταν και επέστρεψε στο σπίτι της όπως συνηθίζει να λέει και η ίδια.

Αυτή την περίοδο την βρίσκουμε στο Ρυθμο 949 και από το πόστο της music manager είναι ο άνθρωπος που έχει την άμεση επαφή με τους καλλιτέχνες και την δισκογραφία.

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μείνει μακριά από το μικρόφωνο και για το λόγο αυτό κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ Οργανώνει εγκλήματα καρδιάς και συνωμοτεί με τους  ιδιαίτερους καλεσμένους της και επιλέγει μαζί τους αγαπημένα τραγούδια!

Νύχτα Ράδιο-Φόνου μια εκπομπή που θυμίζει πολύ τις παλιές ραδιοφωνικές της εκπομπές με ιδιαίτερους καλεσμένους και μουσικές που ταιριάζουν στην περίσταση!

kostaki9 RRRRRRRR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here