Αρχική Οδηγός Πόλης ΛΑΜΙΑ: «Make the Step» στη ΝΕΑ σχολή χορού θα μάθεις Pole Dancing,...

ΛΑΜΙΑ: «Make the Step» στη ΝΕΑ σχολή χορού θα μάθεις Pole Dancing, αλλά όχι μόνο…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τώρα και στη Λαμία, έχουμε έναν χώρο για την πιο sexy… γυμναστική! Μόλις άνοιξε το εργαστήρι χορού «Make the Step».Ετοιμαστείτε να κάνετε το βήμα!

Πριν λίγες μέρες άνοιξε στη Λαμία το εργαστήρι χορού Μake the Step και μας φέρνει για πρώτη φορά στην πόλη τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων Pole Dancing, ένα είδος χορού πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια.

Το pole dancing δεν είναι απλώς ένας αισθησιακός χορός, όπως μας εξηγεί η κ. Ζάρα, υπεύθυνη του Μake the Step , αλλά είναι πρωτίστως ένας συνδιασμός χορού και γυμναστικής για όλο το σώμα και ταυτόχρονα ενισχύει την αυτοπεποίθηση καθώς χτίζεται σταδιακά η ικανότητα του αθλούμενου να εκτελεί φιγούρες, κινήσεις και χορογραφίες που στην αρχή φαντάζουν αδύνατο να γίνουν. Γυμνάζεται το επάνω μέρος του κορμού, χέρια, πλάτη, κοιλιακοί και πόδια. Κατάλληλο και για παιδιά.

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ POLE DANCING ΞΕΚΙΝΟΥΝ – ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ- ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

Στο νέο εργαστήρι χορού  Μake the Step που άνοιξε τις πόρτες του στα Γαλανέικα, πίσω από τον Αγ.Αθανάσιο (Άνδρου 14Γ) διδάσκονται ακόμα: TUMBAO, LATIN, TANGO ARGENTINO, ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, YOGA, PILATES

Λειτουργούν τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων

Επιπλέον στο Μake the Step  μπορείτε να κάνετε μαθήματα για τον «πρώτο χορό» του γάμου σας, μαθαίνοντας μια χορογραφία ειδικά δημιουργημένη για εσάς, κάνοντας έτσι τη διαφορά και εντυπωσιάζοντας τους αγαπημένους σας στην δεξίωση!

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει.

 

 

TUMBAO

Πρόκειται για χορογραφίες που συνδιάζουν αερόβιες κινήσεις με εκφραστικές κινήσεις σωματικών και χορευτικών τεχνικών, οι οποίες βοηθούν στην γρήγορη εκμάθηση βασικών βημάτων λατινικών ρυθμών. Είναι πολύ διασκεδαστικό, γυμνάζεται ολόκληρο το σώμα και καίγονται πολλές θερμίδες.

 

LATIN

Οι Λατινοαμερικάνικοι χοροί είναι αρκετοί και πολύ διασκεδαστικοί. Ο καθένας με τη δική του ιστορία και τόπο καταγωγής. Χαρακτηριστικό τους είναι ο γρήγορος ρυθμός και η έντονη κίνηση, στην οποία συμμετέχουν όλα τα μέρη του σώματος. Δυναμώνει τα άκρα, γυμνάζει τους κοιλιακούς, χαρίζει σφριγηλότητα, ευλυγισία και καλύτερη ισορροπία.

 

TANGO ARGENTINO

Ο χορός της φωτιάς και του πάθους. Κάνει το σώμα ευλύγιστο και τις γάμπες sexy. Οι φιγούρες του είναι δραματικές και δυναμικές, απαλές και κοφτές. Η μαγεία του είναι να μπορείς να χορεύεις με έναν άγνωστο παρτενέρ άνετα και ευχάριστα, παρ’ όλο που κάθε κίνηση που κάνετε είναι μια έκπληξη και για τους δύο.

 

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ο χορός στα παιδιά προσφέρει καλή φυσική κατάσταση, απώλεια περιτού βάρους, βελτίωση ισορροπίας, αύξηση της αυτοπεποίθησης και της κοινωνικότητας τους, ανάπτυξη της εκφραστικότητας και βελτίωση της μνήμης.

 

YOGA

Ενισχύει την ευελιξία και τη δύναμη. Οι κάμψεις και το τέντωμα ανακουφίζουν από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, δυσκοιλιότητα και σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Βοηθάει στους πόνους της πλάτης και τις εγκύους. (Yoga για εγκύους)

 

PILATES

Η μέθοδος pilates επικεντρώνεται στην συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών, στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης. Επικεντρώνεται στην κινητικότητα των αρθρώσεων και στην ενδυνάμωση του σώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με το εργαστήρι χορού Μake the Step  :
Άνδρου 14Γ, Γαλανέικα (πίσω από τον Αγ.Αθανάσιο)
Λαμία 
Τηλ.6907769014
email: mthestep@yahoo.com

Facebook/Make the step

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here