Αρχική Νέα Τοπικά ΛΑΜΙΑ: Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μολύβια, τετράδια, μπογιές… Θα βοηθήσεις;

ΛΑΜΙΑ: Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μολύβια, τετράδια, μπογιές… Θα βοηθήσεις;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Λαμία

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε, η δασκάλα έδωσε το «πολύτιμο χαρτάκι» με τα απαραίτητα  σχολικά είδη που χρειάζεται ο εκάστοτε μαθητής και φυσικό επόμενο είναι οι περισσότεροι γονείς να τρέξουν σε αλυσίδες καταστημάτων και συνοικιακά βιβλιοπωλεία ώστε να εφοδιαστούν  τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Τα τελευταία χρόνια βέβαια οι οικονομικές δυσκολίες αρκετών οικογενειών έχουν σταθεί εμπόδιο στην απόκτηση των απαραίτητων σχολικών ειδών για αρκετά παιδιά.

Εμείς λοιπόν τι κάνουμε για αυτό; Τι κάνουμε για αυτά τα παιδιά; Γιατί να μείνουμε απλά θεατές σε ένα τέτοιο πρόβλημα;

Τώρα μπορείς και εσύ να βοηθήσεις.

Πως;

Τη λύση έχει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που σε συνεργασία με το «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10:00 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώνουν τετράδια, μολύβια, μπλοκ, χρώματα, γεωμετρικά όργανα, κασετίνες, τσάντες, χάρτες, βοηθήματα, λεξικά ελληνικής ή άλλων γλωσσών, λογοτεχνικά βιβλία κ.ά.

Να είστε και εσείς εκεί…

«Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ  σε συνεργασία με το «Κάστρο Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας»  διοργανώνουμε και υλοποιούμε μαζί για 5η  συνεχόμενη χρονιά συλλογή μαθητικού υλικού, το οποίο θα διατεθεί και πάλι  σε μαθητές σχολείων της ευρύτερης περιοχής μας που έχουν ανάγκη.

Οι ανάγκες και φέτος είναι μεγάλες και είναι σημαντικό να σταθούμε δίπλα στους μαθητές μας που δίνουν καθημερινά τον αγώνα της μάθησης κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Ακόμα και η ελάχιστη προσφορά μπορεί να «δώσει ανάσα» σε μια οικογένεια και να κάνει ένα παιδικό χαμόγελο να ανθίσει.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017  από τις 10:00 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, μπλοκ, χρώματα, γεωμετρικά όργανα, κασετίνες, τσάντες, χάρτες, βοηθήματα, λεξικά ελληνικής ή άλλων γλωσσών, λογοτεχνικά βιβλία κ.ά.

Σας καλούμε να αποδείξουμε, για μια ακόμα φορά, πως στην  οικονομική κρίση η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι η δύναμή μας!

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ. Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Η  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΚΟΡΤΣΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                              ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ»

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here