Αρχική Νέα Αθλητικά ΣΗΜΕΡΑ: Οι μικροί ποδοσφαιριστές όλης της Φθιώτιδας αγωνίζονται στο ΔΑΚ για «Το...

ΣΗΜΕΡΑ: Οι μικροί ποδοσφαιριστές όλης της Φθιώτιδας αγωνίζονται στο ΔΑΚ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Παμφθιωτικό Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για την ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο Δήμος Λαμιέων συμμετέχει ως συνδιοργανωτής και μεγάλος οικοδεσπότης στο 1ο Παμφθιωτικό Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για την ενίσχυση των δράσεων του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας με τη συμμετοχή ποδοσφαιρικών ομάδων Μαθητών Δημοτικών Σχολείων και Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 8.30π.μ. έως 1.30μ.μ. και από τις 4.00μ.μ. ως τις 8.30μ.μ.

Στόχος του Ποδοσφαιρικού Τουρνουά είναι η ενίσχυση της προσπάθειας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Φθιώτιδα και όλη την Ελλάδα, ώστε να συνεχίσει να στηρίζει τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο!

Στο πλαίσιο του Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος με την κινητή μονάδα του Οργανισμού σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και λήψεις σιέλου για εγγραφή στο Μητρώο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών σε ενήλικες από 18-40 ετών.
Παράλληλα την Παρασκευή 18 Μαΐου από τις 17.00 έως 20.30 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία σε ενήλικες με το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λαμία: Ολοι ΜΑΖΙ για το Χαμόγελο του Παιδιού – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here