Αρχική Τοπικά Εκδηλώσεις Λαμία: Οι νέοι μηχανικοί, νοσηλευτές και φυσικοθεραπευτές έφτασαν στη πόλη μας (ΦΩΤΟ)

Λαμία: Οι νέοι μηχανικοί, νοσηλευτές και φυσικοθεραπευτές έφτασαν στη πόλη μας (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 οι πρωτοετείς φοιτητές του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας που εγγραφήκαν στα Τμήματα Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Μηχανικών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση υποδοχής που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Κτιρίου της Βιβλιοθήκης.

Το καλωσόρισμα των πρωτοετών εκ μέρους της Διοίκησης του ΤΕΙ Στερεάς έγινε από τον Αναπληρωτή Πρύτανη κ. Στριμπάκο Νικόλαο παρουσία του Αναπληρωτή Πρύτανη κ Μερτζάνη Αριστείδη. Από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας καλωσόρισε και ενημέρωσε τους νέους φοιτητές ο Κοσμήτορας της Σχολής κ. Γιόφτσος Γεώργιος.

Η ανταπόκριση τωνπρωτοετών ήταν μεγάλη και η ενημέρωση που έγινε για τις σπουδές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρονται στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας από τους αρμόδιους των Τμημάτων Συντονισμού Σπουδών, Σπουδαστικής Μέριμνας, Βιβλιοθήκης και Δικτύου και Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών ήταν χρήσιμη για τα πρώτα βήματα των νεοεισερχομένων φοιτητών.

Στην τελετή υποδοχής παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι και Καθηγητές των Τμημάτων που εδρεύουν στη Λαμία ενώ η εκδήλωση έκλεισε με videoπαρουσίαση γνωριμίας με την πόλη και τηνευρύτερη περιοχή.

Ευχόμαστε σε όλους τους πρωτοετείς καλή αρχή και καλό ξεκίνημα στις σπουδές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here