Αρχική Νέα Αθλητικά ΛΑΜΙΑ: Τι καταγγέλει ο «Α.Σ.Αρετή Λαμίας» για την κολυμβητική γιορτή του Δήμου;

ΛΑΜΙΑ: Τι καταγγέλει ο «Α.Σ.Αρετή Λαμίας» για την κολυμβητική γιορτή του Δήμου;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Με μικρότητες δεν γίνεται αθλητισμός». Δείτε τι καταγγέλει ο αθλητικός σύλλογος «ΑΡΕΤΗ Λαμίας»

Η ανακοίνωση-καταγγελία του Α.Σ.Αρετή Λαμίας σχετικά με την Κολυμβητική Γιορτή που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο , το περασμένο Σάββατο 13 Μαΐου 2017 

«Είναι πάντα θλιβερό να παρατηρούνται μικρότητες εκ μέρους αθλητικών σωματείων που ασχολούνται με τον παιδικό- νεανικό αθλητισμό. Στις περιπτώσεις δε που οι μικρότητες αυτές συμβαίνουν σε μικρές κοινωνίες, όπως αυτή της Λαμίας, η επίδρασή τους πολλαπλασιάζεται.

Το περασμένο Σάββατο 13/5  μερικοί κολυμβητικοί σύλλογοι της πόλης μας αποφάσισαν να συνδιοργανώσουν υπό τον περιγραφικό τίτλο ‘Κολυμβητική Γιορτή’ ανοικτούς αγώνες κολύμβησης. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο δημοτικό Κολυμβητήριο, τις εγκαταστάσεις που φτιάχθηκαν  και συντηρούνται με την οικονομική αρωγή όλων των Λαμιωτών. Μάλιστα, όπως ρητά αναφερόταν στο πρόγραμμα , τελούσαν υπό την αιγίδα του Δήμου της Λαμίας.

Για λόγους που οι διοργανωτές γνωρίζουν και εμείς οι άλλοι μόνο υποθέτουμε, μεγαλύτερη φροντίδα από όση χρειάστηκε για να προετοιμαστούν οι αγώνες, καταβλήθηκε για να μείνουν εκτός της διοργάνωσης οι αθλητές της Αρετής. Με σχολαστική επιμέλεια οι άνθρωποι του ΠΡΩΤΕΑ ,ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΝΑΟΛ και ΝΗΡΕΑ  επιχείρησαν να κρατήσουν κρυφή την διοργάνωση, ώστε να μην δηλώσουν συμμετοχή παιδιά ενός από τους πιο δυναμικούς κολυμβητικούς συλλόγους πανελλαδικά. Όταν αυτό δεν στάθηκε δυνατό, το δήλωσαν ξεκάθαρα: «Δεν σας θέλουμε!».

Αλήθεια με ποια αρμοδιότητα κάποιοι ιδιώτες αποφασίζουν ποιος θα λάβει μέρος σε μια δημοτική διοργάνωση που πραγματοποιείται σε δημοτικές εγκαταστάσεις; Ποιος εμποδίζει δημότες της Λαμίας να λάβουν μέρος στους αγώνες του Δήμου τους;

Με αυτά τα ερωτήματα απευθυνθήκαμε στην αρμόδια διεύθυνση της Δημοτικής αρχής, στον κο. Δημήτρη Στριφτό  και στον κ. Θανάση Κλειτσάκη, που έχουν την ευθύνη χειρισμού των θεμάτων αθλητισμού στην πόλη.  Από εκεί μας διαβεβαίωσαν ότι οι αιτιάσεις μας είναι εύλογες και ότι οι αγώνες δεν επρόκειτο να πραγματοποιηθούν χωρίς τη συμμετοχή της Αρετής.

Λίγες ώρες μετά τα πράγματα άλλαξαν. Σε νέα επικοινωνία με την αρμόδια διεύθυνση πληροφορηθήκαμε ότι οι αγώνες θα γίνουν γιατί «δεχθήκαμε τηλέφωνο από πιο ψηλά». Ο συνομιλητής μας μάλιστα ζητούσε «να καταλάβουμε».

Όχι, αρνούμαστε να καταλάβουμε.

Αρνούμαστε να καταλάβουμε ποιος παίζει παιχνίδια σε βάρος της δημοτικής αρχής και των δημοτών της Λαμίας.

Αρνούμαστε να καταλάβουμε γιατί θα πρέπει να εξηγήσουμε σε λαμπρούς αθλητές, που  δοξάζουν την πόλη μας στο πανελλήνιο, ένα παρασκήνιο μικροσυμφερόντων και κρυφών επαφών που καμιά σχέση δεν έχουν με το αθλητικό ιδεώδες.

Αρνούμαστε να καταλάβουμε γιατί όποιος ανησυχεί για το μαγαζάκι του δικαιούται να χωρίζει τα παιδιά των Λαμιωτών σε «επιθυμητούς» και «ανεπιθύμητους» αθλητές.

Αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος γνώριζε ή γνωρίζει αυτή την απαράδεκτη μεθόδευση σε βάρος κάποιων από τους πολίτες της Λαμίας. Ξέρουμε ότι θέλει να είναι δήμαρχος όλων των πολιτών και όλοι οι πολίτες να τον νιώθουν Δήμαρχό τους. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα ήθελε ορισμένοι να αισθάνονται ότι, όσον αφορά τον Δήμο, τα παιδιά τους έχουν λιγότερα δικαιώματα από κάποια άλλα παιδιά. Πιστεύουμε ότι θα καταδικάσει αυτές τις κακόβουλες πρωτοβουλίες και θα φροντίσει να μην ξανασυμβούν.

Γιατί στη δημόσια σφαίρα ο αθλητισμός δεν πρέπει να λειτουργεί ως πεδίο συγκρούσεων και προσπάθειας εξόντωσης του ανταγωνιστή, αλλά ως παράδειγμα ζωής για τα παιδιά- αθλητές. Ως δείγμα ότι δεν επικρατούν οι «προσωπικές γνωριμίες», τα συμφέροντα και τα «τηλεφωνήματα από ψηλά», αλλά το σωστό και δίκαιο.»

24 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εδώ έγινε τουρνουά βόλεϊ υπό την αιγίδα του Δήμου και της Περιφέρειας με τη συμμετοχή ενός και μόνο συλλόγου!!! Prive!!! Τι ψάχνετε να βρείτε… Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά σ’ αυτή την πόλη!!!

 2. Μικρότητες όταν την διοργάνωση την έχουν άλλοι!!!! Και όταν είναι διοργάνωση της Αρετής δεν ειναι μικρότητες!!!!! Ανοικτούς αγώνες κολύμβησης!!!! Κάνετε λάθος, αγώνες για τα Λαμιωτακια που τιμούν το Δημοτικό ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, που το επιλέγουν ως εγκατάσταση για την καθαριότητα του, την πολύχρονη άριστη λειτουργία του και για τους πιστοποιημένους Καθηγητές- προπονητές του. Την επόμενη φορά σε μια μεγάλη διοργάνωση μας θα ζητήσουμε την άδεία σας.

 3. Σαν τους πολιτικάντηδες της δεκάρας λειτουργείτε Κύριε Ιδιοκτήτη του Home-Αρετή!!!
  Όταν ΌΛΟΙ ΟΙ ΣΎΛΛΟΓΟΙ συμμορφώνονται με το πρόγραμμα που θεσπίζει ο Δήμος για τη χρήση του Κολυμβητηρίου κι εσείς «αλωνίζετε» παραβιάζοντας το πρόγραμμα αυτό ,και μάλιστα χωρίς κυρώσεις, είναι όλα καλά???
  Και μήπως θα μπορούσατε Κύριε Ιδιοκτήτη του Home-Αρετή να μας απαντήσετε ,με ειλικρίνεια όμως αυτή τη φορά, τι ακριβώς σχέση μπορεί να έχει το γυμναστήριο σας και το «μαγαζάκι» σας ,όπως κι εσείς είπατε στο ανωτέρω δελτίο τύπου σας, με την αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας???
  Και τέλος κύριε Ιδιοκτήτη του Home-Αρετή αν τόσο πολύ ,όπως προσπαθείτε να μας πείσετε, νοιάζεστε για την πορεία των αθλητών του γυμναστηρίου σας γιατί τους έχετε να προπονούνται με ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν τις απαραίτητες σπουδές και μόνο γυμναστές δεν είναι???
  Έχουν αυτοί οι άνθρωποι Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού?
  Η πολιτική που προσπαθείτε να κάνετε δεν χωράει ούτε στον υγρό αλλά ούτε σε κανέναν άλλο στίβο Κύριε Ιδιοκτήτη.
  Αλλά στο βωμό του κέρδους σας είσαστε ικανός να θυσιάσετε πολλά!!! Ελπίζω όχι τα πάντα…

 4. Διαβάζω το άρθρο και αναρωτιέμαι για το πόσο μεροληπτικά μπορεί να λειτουργήσει ο συγγραφέας. Στους αγώνες ο υπεύθυνος σύλλογος οι οι υπεύθυνοι σύλλογοι μπορούν να καλούν όποιον θέλουν.Δεν πας ακάλεστος κάπου που δεν σε θέλουν.Το να γίνει μια διοργάνωση που δε σε θέλουν οι 5 και είσαι ο 6ος ίσως επίσης κάτι δείχνει για τις σχέσεις που έχεις δημιουργήσει. Το να έχεις επιχείρηση γυμναστήριο (HOME) και να είσαι ταυτόχρονα αθλητικός σύλλογος στις ίδιες εγκαταστάσεις (ΑΡΕΤΗ) απαγορεύεται σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο.Το να στέλνεις λοιπόν μια διαμαρτυρία και να δημοσιοποιείς προσωπικές συζητήσεις με αντιδημάρχους και Δήμαρχο δείχνει ότι κινείσαι και εσύ υπογείως και είσαι ανθρωπάκι που όταν σου χαλάνε το χατήρι κλαίγεσαι. Το να έχεις βέβαια ως προπονητή- υπάλληλο τον γιο εκλεγμένου στελέχους της μειοψηφίας σημαίνει ότι ίσως τελικά η διαπλοκή είναι τόσο βαθιά μέσα σου που κάνεις όλο αυτό για να εξυπηρετήσεις άλλους σκοπούς. Εάν κάποιος θελήσει να απαντήσει θα ήταν καλό να είναι συγκεκριμένες οι τοποθετήσεις του και όχι απαντήσεις γενικές και αόριστες.

 5. Μακάρι να ήταν η ζήλια ψώρα!!! Μακάρι να ήταν όλοι οι αθλητικοί χώροι της πόλης μας άξιοι όπως τα HOME!!!Μακάρι να ήταν όλοι σωστοί επαγγλεματίες όπως ο ιδιοκτήτης του ΗΟΜΕ…Γιώργο μην δίνει σημασία στα σχόλια που βλέπω, συνέχισε όπως είσαι,σε στηρίζουμε εμείς ο κόσμος που απολαμβάνουμε καθημερινά, μεγάλοι και μικροί τις υψηλού προδιαγραφές υπηρεσίες του ΗΟΜΕ.

 6. Όσοι είναι έστω και λίγο κοντά στα πράγματα ξέρουν τι πόλεμο τρώει η Αρετή απο το σινάφι. Ντροπή ρε παιδιά!!!!!! Ο δήμαρχος γιατί ανέχεται αυτές τις αδικίες;;;

  • Αγαπητέ Stanio45 η αλήθεια απέχει παρά πολύ από αυτά που σας λένε εκεί στην Αρετή…καλό θα ήταν να ψάξεις λίγο να ενημερωθείς μήπως τυχόν έχει περάσει από την Αρετή αθλητής που να έχει χάσει τα «προνόμια» των πανελληνίων εξετάσεων από θέση που είχε καταλάβει σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα εξαιτιας του ότι το εν λόγω σωματείο δεν είχε αθλητική αναγνώριση…ως αποτελεσμα οι κόποι μιας ζωής ενός παιδιού και των γονέων του να πάνε στράφι…κι αυτό γιατί οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν είχαν παραπληροφορησει τους ενδιαφερόμενους οτι η συγκεκριμένη αθλητική αναγνώριση υπαρχει.αν Αυτό συνέβαινε στο δικό σας παιδί θα εξακολουθουσατε να έχετε την ίδια άποψη???
   Με εκτίμηση

 7. Τελικά και οι γυμναστές μια μικρογαρφία της Ελλάδας είναι! Τσακώνονται μεταξύ τους

  • Στο ανωτέρω Δελτίο τύπου αναφέρεται ακριβώς το εξής:»Ένας από τους πιο δυναμικούς συλλόγους πανελλαδικα».για όσους ασχολούνται με την κολύμβηση γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό είναι ψέμα.με μια σύντομη ματιά στα αποτελέσματα του χειμερινού πρωταθλήματος κολύμβησης αμέσως ο κάθε ενδιαφερόμενος θα δει ότι το συγκεκριμένο σωματείο είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!καλό θα ήταν να γράφονται και αλήθειες έτσι για αλλαγή…

 8. Βλέποντας από μια άλλη πλευρά όλο αυτό που έγινε θα έλεγα κ νομίζω οτι κ πολλές άλλες μάνες θα το έλεγαν ο΄τι ο πόλεμος αυτός καταρχην δεν θα έπρεπε να παίρνει τα παιδιά μπροστά που θα έπρεπε να είναι όλα ίσης αντιμετώπισης κ να μην κρίνονται από το που ανήκουν.Ακόμη περισσότερο εφόσον ξέρουμε ότι οι προπονητές του ανοιχτού κολυμβητηρίου τέλουν κ το λειτούργημα του καθηγητή άλλο αν δουλευουν σε δημόσιες υπηρεσίεσ που κ πάλι έχει να κάνει με την εκπαίδευση των παιδιών.Χαμένα χρόνια στο ανοιχτό κολυμβητήριο με προπονητές να ασχολούνται μόνο με το μαύρισμά τους,να μην ασχολούνται με την πρόοδο των παιδιών αλλά μόνο πως να παίρνουν τα δίδακτρα,να μην διορθώνουν, να κάθονται να καπνίζουν μπροστά στα παιδιά,να βρίζουν τα παιδια με σκοπό να τα διορθώσουν,να κάνουν μάθημα μέσα από το κιόσκι για να μη κρυώνουν η να τους καιει η πολλη ζέστη.γι αυτούς τους λόγους έχουμε φυγει απο αυτούς κ είμαστε με τους ανθρώπους που είναι δίπλα στα παιδια μας κ όχι στην τσέπη μας μόνο,σε υγιεις συνθήκες.Κύριοι προπονητές λοιπόν αφήνοντας έξω την ΑΡΕΤΗ άφήνετε έξω όλους τους γονείς κ παιδιά που πασχίζουμε να παιρναμε μηνύματα ισότητας κ όχι διαφοροποίησης των παιδιων.η κάθε οικογένεία επιλέγει που θα εμπιστευτεί το παιδι της,εμείς επιλέγουμε ΑΡΕΤΗ.

  • Εσείς που επιλέγετε την Αρετή για το παιδί σας γιατί επιλέγετε το Δημοτικό κολυμβητήριο για τον εαυτο σας και δεν γυμναζεστε και η ίδια στο home?

   • Μαζοχισμός!!! τι άλλο???με τέτοιες άσχημες σκληρές και απάνθρωπες συνθήκες με τόση κακοποίηση δεν πάει αλλού ο νους μου!!!! Δε μπορώ να καταλάβω πάντως πως αυτό το κολυμβητήριο με τέτοιους αδιάφορους και κακούς προπονητές ,τόσα χρόνια έχει αναδείξει πολλούς άξιους αθλητές σε πανελλήνιο ευρωπαϊκό και ολυμπιακό επίπεδο !!!!!!μάλλον η τόση κακοποίηση και αδιαφορία τους έκανε καλό!!!Ποιος να ξέρει άραγε ..μυστήριο…

    • Κυρία Βασιλική σας πληροφορώ πως στο Δημοτικό κολυμβητήριο οι προπονητές δεν είναι όπως ισχυρίζεστε…αυτό εξάλλου το αποδυκνυει και αυτό που αναφερατε κι εσείς!κανείς δε γίνεται ολυμπιονίκης και παγκοσμιονικης με κακό προπονητή!!!

     • ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΗ ΠΑΠΑ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ»ΚΑΚΟΥΣ» ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ- ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ Δ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ -ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ …ΞΑΧΑΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ «ΑΣΧΗΜΕΣ»-«ΣΚΛΗΡΕΣ» «ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ» «ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ» «ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ» «ΚΑΚΟΥΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ…ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΑΛΛΟ ΜΥΝΗΜΑ …..ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΥΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ

 9. Αραγε κέρδισε κανείς τίποτα με το ξεκατίνιασμα αυτό; Δυστυχώς βγήκαν τα άπλυτα στη φόρα και των συλλόγων του κολυμβητηρίου αλλά και του επιχειρηματία. Γιατί επιλέξατε την δημοσιοποίηση όλων των παραπάνω και δεν προσπαθήσατε να τα βρείτε μεταξύ σας, μορφωμένοι άνθρωποι υποτίθετε είστε! Λυπάμαι που στέλνω το παιδί μου σε εσάς, δεν θα ήθελα να μάθει αυτή την ανθρωποφαγία! Λυπάμαι για όλους μας! Ευχαριστώ!

 10. Αντί να μείνετε στην ουσία του γεγονότος ότι έγινε αθλητικό γεγονός για όλα τα παιδιά εκτός των παιδιών της ΑΡΕΤΗΣ επειδή υπάρχουν οικονομικά παιχνίδια ,ότι χάνει ο αθλητισμός ακόμη και στις τοπικές κοινωνίες αντί να καταδικάσετε το γεγονός ώστε να αποφευχθεί άλλο αργότερα πιάνεστε από λέξεις η από ποιος σύλλογος θα είναι ο νικητήριος ….
  Το γεγονός θα έπρεπε να καταδικαστεί από όλα τα αθλητικά σωματεία κ αν μπορούν να τα βρουν οι εκπρόσωποι μεταξύ τους κ να μην θίγουν τα παιδιά μας. ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας.

 11. ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ»» ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ…….ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ «ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ»…ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ……….ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ::»ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΟΥΡΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΤΕ»».??????………..ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ…….ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΕΟΝ …ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΙΚΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!

 12. κε Πανεπιστημιακέ όπως αποκαλείστε…ένας άνθρωπος μόνος του δυστυχώς δεν μπορεί να προ’αγει τον αθλητισμό να βοηθήσει όμως μπορεί όπως κ κάνει ο υπεύθυνος του ΗΟΜΕ .Τον κακολογείτε όλη την ώρα κ απέναντι στην καταγγελία της ΑΡΕΤΗΣ ρίχνετε βέλη στον συγκεκριμένο άνθρωπο αντι να διαβάσετε τι λέτε. έχετε προσωπικά προβλήματα με έναν άνθρωπο που προσπαθεί χωρίς πλάτες του μπαμπά του κ τα σχήματα των κομμάτων να βοηθήσει κόσμο να δώσει δουλειά σε πόσες οικογένειες κ να προσφέρει σωστές υπηρεσίες σε όλους.σωστά λέτε για τα μαγαζάκια σας γιατί έτσι είναι κ απλά βρέθηκε ένας άνθρωπος να σας το πει.τόσα χρόνια κοροίδευετε τον κόσμο κ τα παιρνετε όλα στην τσέπη σας επειδη δε πληρώνετε τίποτα απο την τσέπη σας αλλά μόνο παίρνετε.αναβάθμισε τη ΛΑΜΙΑ,έδωσε άλλη πνοή κ επειδή τα έχετε όλα δεδομένα κανετε έτσι .να ξέρετε οτι όλοι βλέπουμε κα ακούμε..όσο για το υπογείως που αναφέρεστε κ μόνο που βγήκε καταγγελία δεν είναι κάτι κρυφό.για τον προπονητη που αναφερεστε ειναι πτυχιουχος ΤΕΦΑΑ κ
  αθλητης Λαμίας οπότε κ πάλι ντροπή που αναφέρεστε. όλοι στο ανοιχτό κολυμβητήριο είναι πτυχιούχοι;;;;;;;;;για ρωτήστε..ΝΤΡΟΠΗ…Λέμε πως να πάμε μπροστά κ πάμε συνεχώς πίσω..ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ …τα λόγια σας….αχχχχχχχ ΛΑΜΙΑΡΑ ΟΛΕ……όλοι κάνουν ότι θέλουν σε ξένα τσανάκια με κολυμβητηρια δήμου που νομίζουν ότι τα έχτισαν οι ίδιοι κ παίρνουν αποφάσεις με την παρεούλα τους για να πικάρουν το HOME.ΕΛΕΟΣΣΣΣ.Η ουσία ποια είναι οτι τα μίσα παιδια της Λαμίας μείνανε απ εξω λόγω εμπάθειας ,παιδια όπου οι γονείς είναι δημότες Λαμίας και πληρώνουν δημοτικα τέλη κ υποστηρίζουν τη δημοτική αρχή…..

 13. Αν και ειμαι κατοικος αθηνων τυχαινει να βρισκομαι και εγω στο χωρο του αθλητισμου και να ασχολουμαι καθημερινα με μικρα παιδια.δεν μπορω να γνωριζω τι ακριβως συμβαινει και ποια ειναι τα συμφεροντα της καθε πλευρας.το μονο που σιγουρα γνωριζω ειναι οτι ολα αυτα δεν πρεπει να επηρεαζουν τα παιδια που εχουν επιλεξει στη ζωη τους το μονοπατι του αθλητισμου.το μονο που καταφερνετε ειναι να τα διωχνετε μακρυα.το που επιλεγει να προπονηθει καθε παιδι και ποια χρωματα θα φοραει ειναι δικια του επιλογη.και αυτο μονο κατακριτεο δεν μπορει να ειναι.το να στερησεις απο καποιο παιδι τη χαρα μιας διοργανωσης της ιδιας του της πολης ομως το θεωρω απαραδεκτο.κοιταξτε λοιπον να βαζετε τα παιδια σας πανω απο ολα .γιατι με γεγονοτα σαν και αυτα μην αναρωτιεστε γιατι υπαρχει βια στον αθλητισμο.

 14. Τελλικά, διαβάζοντας όλα τα σχόλια, αυτό που έχω να πω είναι πως έχει χαθεί εντελώς το ΕΥ ΑΓΩΝΊΖΕΣΘΑΙ και επικρατεί ο αθλητισμός του συμφέροντος, των προσωπικών φιλοδοξιών και του προσωπικού κέρδους ορισμένων, εκμεταλευόμενοι μικρά παιδιά και εγκαταστάσεις που είναι πληρωμένες από όλους μας!!!

 15. Να μάθετε όταν υπάρχουν ποινικά αδικήματα να μην λέτε πολλά εδώ μέσα για πατεράδες και κόμματα. Κρύβεται η επιχείρηση HOME του κ Χαραλαμπάκη πίσω από τον σύλλογο ΑΡΕΤΗ όπως παραδεχτήκατε;
  Άρα εξαπατά τόσο την κολυμβητική ομοσπονδία και άλλο τόσο την εφορία.
  Ο καθηγητής ΦΑ που λέτε έχει βγάλει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος; ¨ΟΧΙ .
  Άρα δε δικαιούται να προπονεί και γι αυτό πήρε στο λαιμό του την αθλήτρια ΓΡΙΒΑ και την οικογένεια της και γι αυτό βρήκαν καταφύγιο σε σοβαρό σύλλογο με αναγνώριση.Τώρα το ότι η οικογένεια της δε λειτούργησε για να διεκδικήσει τα αυτονόητα να ξέρετε ότι οφείλεται στην σοβαρότητα τους και στην ψυχραιμία του νέου συλλόγου της.
  Εάν ήθελε να αναβαθμίσει την Λαμία θα τηρούσε τα νόμιμα και δε θα λειτουργούσε ως ανθρωπάκι που φοροδιαφεύγει και διαπράττει ποινικά αδικήματα.
  Η χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων είναι αναφέρετο δικαίωμα όλων όσοι όμως είναι νόμιμοι και δεν κρύβουν επιχειρήσεις πίσω από αθλητικΌ ΣΎΛΛΟΓΟ. Θα έπρεπε και εσείς οι πελάτες του HOME να ξεχωρίσετε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό από τον επαγγελματία που έχει ένα πάρα πολύ καλό γυμναστήριο. Η αλαζονεία είναι γνώρισμα μικρών ανθρώπων που κρύβουν την ανασφάλεια τους για άλλα προβλήματα που έχουν πίσω από τέτοια τεχνάσματα και ανακοινώσεις.

 16. Η διοργάνωση ήταν για τα μικρά παιδια των συλλόγων που χρησιμοποιούν την δημοτική πισίνα όποτε για αυτο δεν πήγε η Αρετή Αν ήταν αγώνες προαγωνιστικης ή αγωνιστικής θα είχε δίκιο να διαμαρτύρεται
  Απο την άλλη με το ξεκατίνιασμα που έπεσε εδώ μέσα βγήκαν τα άπλυτα και των δυο πλευρών στη φορά που δείχνει οτι τελικά είπε Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ
  Το

 17. CHAMPIONS NEVER BRAG ,NEVER SHOUT, NEVER HAVE TO GO TO EXTREMES TO BUILD THEMSELVES UP FOR OTHERS OR PUT OTHERS DOWN .THEY LET THEIR ACTIONS ,DEEDS AND RESULTS SPEAK FOR THEM.
  DENNIS WAITLEY ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ . .ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΑ ΤΑ ΑΠ’ΕΞΩ !!!!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ,ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΩΤΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΤΕ ΟΧΙ !ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ !!!!!!!ΑΥΤΗ Η ΕΧΘΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ……..

 18. Κυρία Ελένη επί της ευκαιρίας χρόνια πολλά για τη γιορτή σας να είσαστε πολύχρονη !!! Λέτε όμως ότι και ντρέπεστε και αρνείστε να συμμετάσχετε…..κι όμως το κάνετε…γιατί;; να σας απαντήσω γιατί:»Γιατί θέλετε και έχετε δικαίωμα να πείτε την άποψή σας και πολύ καλά κάνετε».Σίγουρα έχετε δίκαιο για τα παιδιά και είναι όλα άξια συγχαρητηρίων (σε όποια ομάδα κι αν ανήκουν) για τον κόπο τους και τις προσπάθειές τους άσχετα αν δοξάζουν την πόλη μας στο πανελλήνιο ή όχι , άσχετα αν έχουν διακρίσεις , «επιτυχίες» ή όχι (άραγε τι να είναι επιτυχία για ένα παιδί???) …δεν υποστηρίζει κανείς το αντίθετο ….Πείτε μου όμως γιατί όταν ακούγονται διαφορετικές απόψεις θα πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει και έχθρα??? Δηλαδή για να μη θεωρηθούμε «εχθροί»» θα πρέπει να συμφωνούμε με όλους και με όλα ???Δε νομίζω !!Έτσι λοιπόν αρνούμαι και ντρέπομαι να με » παραμυθιάζουν» και να μην αντιδρώ να λέω «yes sir» από φόβο να μη με χαρακτηρίσουν «εχθρό»..»Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαιωμά σου να το λες»».ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ………Ο καθένας έχει δικαίωμα να πάει όπου και με όποιον θέλει όπως επίσης έχει και το δικαίωμα να ¨φάει » όσο παραμύθιαμα τραβάει η όρεξή του!!!! γιατί όπως λέει και η Κυρία ΑΛΚΥΩΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ :»Δε φταίνε αυτοί που στήσανε τις ξώβεργες πουλάκι μου ,φταις εσύ που ήσουν πάντα έτοιμος να πιαστείς»!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ «‘ΕΧΘΡΑ»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here