09 Μαρ
Ποια γνωστή αλυσίδα καφέ έρχεται στη Λαμία;
Επιμέλεια MAG24 Team |
Κατηγορία Νέα
 
(1 Ψήφος)

Mια ελληνικότατη αλυσίδα cafe έρχεται στη Λαμία και δεν είναι άλλη από τα Mikel Coffee! Η πλατεία Πάρκου υποδέχεται μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ

Η αρχή έγινε από τη Λάρισα (δεν είναι τυχαία η... πόλη του καφέ με 10.000 καφέδες ημερησίως, ενώ εδώ καταναλώνεται το 1/3 της ποσότητας του καφέ, όλης της Ελλάδας!) το 2008, όπου και άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα, για να ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα.

"Maybe Its Knowledge Entering Life" (Ίσως είναι η γνώση που μπαίνει στη ζωή μας) είναι το... μήνυμα που κρύβεται πίσω από το όνομα τους.

Με πρώτες ύλες εκλεκτές, κάβα πλούσια και ποικίλη, σέρβις επαγγελματικό και χώρο πολυτελή και μαζί ζεστό, στηρίζεται σε concept... α λα Starbucks, κάτι που φαίνεται πως έχει μεγάλη απήχηση στο ελληνικό κοινό που τα αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

 

Όσο για το μενού είναι απλό και λιτό. Περιλαμβάνει από τους κλασικούς καφέδες -espresso, cappuccino, νες, ελληνικό, φραπέ- μέχρι και τους special: mikelochino, mikelo, georgia, mexican coffee κ.α., ενώ από snacks υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τοστ και σάντουιτς σε γαλλικά ψωμιά, κρουασάν, cookies και muffins!

Περισσότερες πληροφορίες και όλα τα καταστήματα της αλυσίδας στο www.mikelcc.gr

 


Tagged under

Add comment


Επικοινωνία
Μακροπούλου 49 - Λαμία Τηλ. 22310 43 333