Αρχική Viral Ποιός διάσημος σεφ είπε σε αεροσυνοδό για τα παιδιά του : «Να...

Ποιός διάσημος σεφ είπε σε αεροσυνοδό για τα παιδιά του : «Να μην αφήσετε τα σκασμένα να με πλησιάσουν»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
σεφ

Διάσημος σεφ προσπαθεί να γαλουχήσει τα παιδιά του με αξίες και ένας τρόπος είναι να κερδίζουν τη θέση τους στο αεροπλάνο

«Για να μπορώ να μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο και να κάθομαι τόσο κοντά στον πιλότο έχω δουλέψει άπειρες ώρες στη ζωή μου, τα παιδιά μου δεν είναι καν κοντά στο να έχουν κάνει κάτι που να αξίζουν τέτοια μεταχείριση».

Με αυτά τα λόγια ο πασίγνωστος Γκόρντον Ράμσεϊ έδωσε μια γενική ιδέα για τον τρόπο που ανατρέφει τα τρία του παιδιά (δυο κόρες και έναν γιο). Ο Ράμσεϊ, ο οποίος είναι τηλεοπτικός μεγαστέρας εκτός από υπερεπιτυχημένος σεφ, δούλεψε πολύ σκληρά στη ζωή του για να φτάσει εκεί που είναι και να ξεφύγει από τη φτώχεια και την ανέχεια στην οποία γεννήθηκε.

Δεν θέλει να κακομάθει τα παιδιά του ώστε να τους εμφυσήσει τις κατάλληλες αρετές και εφόδια για να μπορούν να τα καταφέρουν και μόνα τους στις ζωές τους. Το χαρτζιλίκι των παιδιών είναι μικρό, συγκριτικά πάντα με την περιουσία των γονιών τους, ενώ ακόμα και στις διακοπές της οικογένειας μόνο οι γονείς πετάνε πρώτη θέση ενώ τα παιδιά στην οικονομική. Μάλιστα ο Ράμσεϊ αποκάλυψε πως συμβουλεύει τις αεροσυνοδούς «να μην αφήσουν τα σκασμένα να με πλησιάσουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here