Αρχική Life Lifestyle Survivor: Ο Ντάνος κέρδισε μόνος του τους Μαχητές στο τελευταίο ομαδικό αγώνισμα...

Survivor: Ο Ντάνος κέρδισε μόνος του τους Μαχητές στο τελευταίο ομαδικό αγώνισμα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος στο τελευταίο ομαδικό αγώνισμα του survivor κατάφερε να κερδίσει μόνος του όλη την ομάδα των Μαχητών.

Κέρδισε τα δέκα παιχνίδια, έχασε μόλις πέντε και οι Διάσημοι κατέκτησαν το έπαθλο (φαγητό, μετά ρεύματος και βιντεοπαιχνίδια στην παραλία) με τελικό σκορ 10-6.  Ο αγώνας ξεκίνησε με νίκη του Μάριου επί του Αγγελόπουλου. . Μετά η Σάρα έδειξε δυνατή και επικράτησε της Ευρυδίκης. Μετά ο Ντάνος νίκησε τον Μισθοφόρο και τον Βασσάλο. Ο Σπαλιάρας φάνηκε ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί, καθώς το ύψος των 198 εκατοστών δεν ήταν για τέτοια πράγματα. Μετά ο Μάριος ξανακέρδισε τον Αγγελόπουλ.  Ο Ντάνος έπαιξε πάλι με τον Σπαλιάρα και τον γκρέμισε σε μόλις 45’’. Ο Βασάλος στη συνέχεια έδειξε τα δόντια του και τον κέρδισε σε 115’’. Μετά ήλθε ο τραυματισμός του Αναγνωστόπουλου, ο οποίος έμεινε πάνω στη δοκό μόλις 4’’.  Μετά πάλι έχασε ο Σπαλιάρας.

Ο Αγγελόπουλος λοιπόν κέρδισε τον Μάριο και εκεί φάνηκε ότι δύσκολα θα έχανε τον χθεσινό αγώνα, κάνοντας το σκορ 7-4. Ο Βασάλος προσπάθησε να σημάνει αντεπίθεση, νικώντας και πάλι τον Ντάνο, όπως και ο Μάριος, που επανήλθε αμέσως μετά. Όμως ο Αγγελόπουλος ξανακέρδισε τον Σπαλιάρα, ο οποίος χάριζε τουλάχιστον θέαμα: βουτούσε στην πισίνα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Με το σκορ 9-6 οι Μαχητές έριξαν λευκή πετσέτα: έστειλαν πάνω του τον Σπαλιάρα, ο οποίος άντεξε μόλις 24’’.

Από σήμερα οι ομάδες Διάσημων και Μαχητών διαλύονται και τα αγωνίσματα θα είναι πλέον ατομικά. Ο καθένας θα αγωνίζεται εναντίον όλων και μόνο για τον εαυτό του και όχι για λογαριασμό ομάδας δηλαδή.

Από το τρέιλερ όμως του σημερινού επεισοδίου φαίνεται να τραυματίζεται και ο Βασάλος, χωρίς να έχει γίνει σαφές εάν πρόκειται για κάποιο σοβαρό τράβηγμα ή για επιπόλαιο χτύπημα. Πάντως σπεύδει γιατρός και στον Κωνσταντίνο.

ΠΗΓΗeleftherostypos.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here