Αρχική Τεχνολογία Βρες το λάθος και η Google θα σου χαρίσει 1000 δολάρια

Βρες το λάθος και η Google θα σου χαρίσει 1000 δολάρια

Το ποσό των 1.000 δολαρίων ανά σφάλμα θα δίνει η Google ως αμοιβή σε όποιον βρίσκει ευπάθειες σε κορυφαίες εφαρμογές Android.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανταμοιβής διαφέρει από τα υπάρχοντα που έχει η γνωστή εταιρεία, καθώς δεν εστιάζει στο να βρει κάποιος σφάλματα στο λειτουργικό και στους ιστοτόπους της, αλλά έχει σαν σκοπό να βρει ευπάθειες σε εφαρμογές τρίτων.

Η αμοιβή ανέρχεται σε 1.000 δολάρια για κάθε σφάλμα που θα εντοπίζεται και όσοι τα ανακαλύπτουν θα πρέπει να συνεργάζονται με τους κατόχους των εφαρμογών πριν δημιουργήσουν μια έκθεση που θα παραδώσουν για να παραλάβουν την αμοιβή τους.

Να σημειωθεί όμως ότι η Google έχει συγκεκριμένες εφαρμογές στο μυαλό της, στις οποίες πρέπει να βρουν σφάλματα οι επίδοξοι «χάκερς» ώστε να παραλάβουν την αμοιβή. Πρόκειται για τις εφαρμογές: Dropbox, Duolingo, Line, Snapchat, Tinder, Alibaba, Mail.ru και Headspace.

Στα σχέδια της Google είναι να καλέσει περισσότερους app developers στο μέλλον, αλλά θα πρέπει με τη σειρά τους να θέλουν να διορθώσουν τυχόν ευπάθειες που θα βρεθούν.

ΠΗΓΗ: techblog.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.