Αρχική Πανελλαδικές 2019 Πανελλαδικές 2019: Δείτε τις λύσεις των θεμάτων έγκαιρα και έγκυρα!

Πανελλαδικές 2019: Δείτε τις λύσεις των θεμάτων έγκαιρα και έγκυρα!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΔΩ www.gatsinaris.gr

 


 

Για μια ακόμη χρονιά τα Φροντιστήρια Γατσινάρη αποδεικνύουν τη σταθερή και άξια πρωτιά τους στον χώρο της εκπαίδευσης στη Λαμία, καθώς με την πολυετή διδακτική εμπειρία, το έμπειρο και επαρκώς καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, τη σημαντική διδακτική προσφορά και το φιλικό κλίμα αποτελούν την πλέον σίγουρη, υπεύθυνη και αξιόπιστη επιλογή της πόλης για όσους δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν την επιτυχία τους.

Αυτό όμως που κάνει και τη φετινή χρονιά να ξεχωρίζει και να υπόσχεται πολλές επιτυχίες είναι η ολοκλήρωση του εγχειρήματος συγγραφής των άρτιων σχολικών βοηθημάτων για την Γ’ Λυκείου με την υπογραφή του Μαθηματικού Βασίλη Γατσινάρη, τα οποία προσαρμοσμένα στα σύγχρονα πρότυπα των εξετάσεων συμπληρώνουν το σχολικό εγχειρίδιο και διασφαλίζουν την επιτυχία κάθε υποψηφίου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Με την πρώτη ματιά ο αναγνώστης θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιμελημένη και πρωτότυπη εκδοτική και συγγραφική προσπάθεια, καθώς δεν είναι απλά σχολικά βοηθήματα, αντίθετα μέσα από την καλαίσθητη έκδοση και το περιεχόμενο τους αναδύεται μια αίσθηση σοβαρότητας που προκαλεί σχεδόν τον μαθητή να πάρει χαρτί και μολύβι.

Τα τέσσερα βιβλία συνόδευσαν καθ΄όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς τους μαθητές στο επίπονο, αλλά απολαυστικό ταξίδι της γνώσης των Μαθηματικών με την υπογραφή του Βασίλη Γατσινάρη. Έρχονται να προστεθούν στο ήδη μεγάλο αριθμό βιβλίων του Λαμιώτη Μαθηματικού, που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, καθώς δεκάδες υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα αριστεύουν διαβάζοντάς τα.

Όπως άλλωστε και ο ίδιος συνηθίζει να λέει: «Στόχος μου είναι να αναδείξω τις ικανότητες των μαθητών μου στις εξετάσεις εκμηδενίζοντας τον παράγοντα τύχη!»

Τα Φροντιστήρια Γατσινάρη με πολυετή προσφορά στον χώρο της εκπαίδευσης, με έμπειρους και σοβαρούς καθηγητές, άριστους γνώστες του γνωστικού αντικειμένου τους και με πολύχρονη διδακτική εμπειρία, εκατοντάδες επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις, με ολιγομελή τμήματα μαθητών που ξεκινούν από τα γυμνασιακά τους χρόνια και αποφοιτούν ως εισακτέοι Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, με ποιοτική διδασκαλία στηριζόμενη σε καινοτόμες διαδραστικές μεθόδους, πλήρως εναρμονισμένες στις απαιτήσεις των καιρών, υπόσχονται για άλλη μια χρονιά να σταθούν δίπλα στον μαθητή και τον γονιό, αρωγοί στην επίπονη προσπάθεια της μάθησης και της επιτυχίας.

Το μεράκι του Λαμιώτη Μαθηματικού και Φροντιστή, η αγάπη και κυρίως η έμπνευση για μαθηματικές δημιουργίες, οι πιο έμπειροι καθηγητές της πόλης, το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών, η πολύχρονη εμπειρία και η πολύτιμη διδακτική προσφορά αποτελούν καταλυτικούς παράγοντες επιτυχίας των μαθητών μας.

Οι άριστες επιδόσεις των μαθητών στις εξετάσεις φέρνουν για μια ακόμη χρονιά τα Φροντιστήρια ΓΑΤΣΙΝΑΡΗ στην κορυφή των επιλογών!

Είμαστε εδώ να σας στηρίζουμε, γιατί γνωρίζουμε και μπορούμε..!

Νιώστε για μια ακόμη χρονιά την εμπειρία της πρωτιάς και της διάκρισης στα Φροντιστήρια Γατσινάρης, Λαμία, Θεμιστοκλέους 15, (πλησίον πλ. Πάρκου)

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.