Αρχική Τοπικά Λαμία: Σήμερα ξεκινούν τα εργαστήρια συμβουλευτικής για εργαζόμενους και ανέργους από την ΙΝΕ...

Λαμία: Σήμερα ξεκινούν τα εργαστήρια συμβουλευτικής για εργαζόμενους και ανέργους από την ΙΝΕ ΓΣΕΕ

Το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ υλοποιεί ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής στη Λαμία.

Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται δωρεάν σε εργαζόμενους και ανέργους και υλοποιούνται μέσω της Κινητής Μονάδας Απασχόλησης με στόχο την πληρέστερη υποστήριξηγια την ένταξη ή την επανένταξη ανέργων στην αγορά εργασίας και την ενδυνάμωση των εργαζομένων ως προς τη λήψη επαγγελματικών αποφάσεων και την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων Συναισθηματικής Νοημοσύνης στην εργασία.

Κατά το μήνα Οκτώβριο 2019 θα υλοποιηθούν τα παρακάτω 4 εργαστήρια:

Α/Α Ημερομηνία Χώρος Ώρα Τίτλος Εργαστηρίου
1 Δευτέρα, 21Οκτωβρίου 2019 Παράρτημα ΙΝΕ ΓΣΕΕ 17:00-19:00 Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Συναισθηματικής Νοημοσύνης

2 Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 Παράρτημα ΙΝΕ ΓΣΕΕ 19:00-21:00 Ανάπτυξη δεξιοτήτων λήψης

επαγγελματικής απόφασης

3 Παρασκευή, 25Οκτωβρίου 2019 Παράρτημα ΙΝΕ ΓΣΕΕ 17:00-19:00 Ανάπτυξη Δεξιοτήτων

Συναισθηματικής Νοημοσύνης

4 Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 Παράρτημα ΙΝΕ ΓΣΕΕ 19:00-21:00 Ανάπτυξη δεξιοτήτων λήψης επαγγελματικής απόφασης

 

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 20 άτομα ανά εργαστήριο και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν στο Παράρτημα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Αχιλλέως 3 (κτίριο Εργατικού Κέντρου), 35132, Λαμία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα εργαστήρια που τους ενδιαφέρουν διά ζώσης ή τηλεφωνικά μέσω του Παραρτήματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ:

Αχιλλέως 3 (κτίριο Εργατικού Κέντρου)

35132 ΛΑΜΙΑ

Τηλ: 22310 51777 & 37902

E-mail: lamiainediktio@inegsee.gr

 

Η παρούσα πρωτοβουλία οργανώνεται στα πλαίσια του Υποέργου 3 «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» της Πράξης «Εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.