Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Διαγωνισμός: Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση “Loot” της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου

 

Τη χειμερινή θεατρική σεζόν, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης ανεβάζει την κωμωδία «LooT/ η Αρπαχτή», του Joe Orton. Ένα έργο τολμηρό για την εποχή του, που διατηρεί τη φρεσκάδα του ακόμη και σήμερα, από έναν πραγματικά πρωτοποριακό συγγραφέα.

Το έργο Loot (η λεία, τα λάφυρα) πρωτοανέβηκε στο Λονδίνο το 1966. Αποτελεί τη μεγαλύτερη θεατρική επιτυχία του Joe Orton, ενός πρόωρα αδικοχαμένου συγγραφέα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον σύντροφο και συγκάτοικό του του, μόλις ένα χρόνο μετά το ανέβασμα του έργου. Μια κωμωδία που ανανέωσε το Βρετανικό θέατρο, βγάζοντας τη γλώσσα στον συντηρητικό καθωσπρεπισμό της τότε αγγλικής κοινωνίας και πυροδοτώντας μια ολόκληρη γενιά δραματουργών. Ένα έργο ορόσημο, εξαιρετικά μοντέρνο, σε επίπεδο γραφής, πλοκής και χιούμορ.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση εδώ.

Πάρτε μέρος στην κλήρωση του MAG24 για 6 ΔΩΡΕΑΝ μονές προσκλήσεις για την παράσταση της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας* στην παρακάτω φόρμα.

 

[magviber]

*Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την κλήρωση, είναι απόρρητα και δεν θα χρησιμοποιηθούν ούτε από το MAG24 ούτε από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο/εταιρεία.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 στις 11.00 και οι τυχεροί/ες αναγνώστες/ριες θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail από το MAG24.

Κάνε κι εσύ like στις σελίδες τουMAG24 στο Facebook και στο Instagram για να βλέπεις όλους τους διαγωνισμούς και τα δώρα του MAG24.

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ