Αρχική Αθλητικά “Πέρασε ένας χρόνος απραξίας, μιζέριας και αφανισμού κάθε αθλητικής δραστηριότητας στη χώρα...

“Πέρασε ένας χρόνος απραξίας, μιζέριας και αφανισμού κάθε αθλητικής δραστηριότητας στη χώρα μας”

 

Ανοιχτή επιστολή του Λαμιώτη Προπονητή Kick Boxing, Γιώργου Μακρίδη προς την Κυβέρνηση αλλά και τους φορείς της αυτοδιοίκησης με αφορμή τον ένα χρόνο αυστηρού lockdown σε Σχολές, Γυμναστήρια και Αθλητικούς Συλλόγους:

 

1 χρόνος lockdown στον Αθλητισμό

14/03/2020 – 24/03/2021

και συνεχίζει…

Πειθαρχούμε στα υγειονομικά πρωτόκολλα περισσότερο από κάθε άλλον.

Ανοίξτε τα Αθλητικά Σωματεία και τα Γυμναστήρια.

Στηρίξτε μας, προωθήστε τον Αθλητισμό την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μας.

Πέρασε ένας χρόνος απραξίας, μιζέριας, και αφανισμού κάθε αθλητικής δραστηριότητας στη χώρα μας.

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

Οι σχολές μας κλειστές, σκονισμένες, οι αθλητές μας απογοητευμένοι, πολλοί από αυτούς δεν θα ξανασχοληθούν με το άθλημά μας.  Οι προπονητές είμαστε σε απόγνωση, χωρίς δουλειά, μέσα στο άγχος και στην ανασφάλεια του αύριο.  Αν θα ξαναδουλέψουμε, αν θα είναι ανοιχτή η Σχολή, ο Σύλλογος, το Γυμναστήριο, αν δεν έχει κλείσει από τα χρέη που δημιούργησε το παρατεταμένο lockdown.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ από όλους τους συναδέλφους προπονητές.  Ο κλάδος μας αφανίζεται, πολλοί συνάδελφοί μου προπονητές και γυμναστές δεν μπορούν πλέον να κρατήσουν τις σχολές και τα Γυμναστήριά τους καθώς είναι πολλά τα λειτουργικά και πάγια έξοδα που έχουν συσσωρευτεί στον 1 χρόνο μη λειτουργίας.

ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ από τον Δήμο, την Περιφέρεια, να βοηθήσει με τα δημοτικά τέλη και τις πάγιες δαπάνες των συλλόγων μας για να μπορέσουμε να ξανανοίξουμε όταν αρθεί η απαγόρευση.

Επαναξιολογήστε τα στοιχεία Κύριοι της Κυβέρνησης και λοιμωξιολόγοι αφού βλέπετε πως το παρατεταμένο lockdown δεν κατέβασε τους δείκτες των νοσούντων, πρέπει να αλλάξετε γραμμή.

Αυτή η συνταγή με το αυστηρό lockdown ΑΠΕΤΥΧΕ!

Ανοίξτε τον Αθλητισμό, Σχολές, Συλλόγους, Γυμναστήρια, Προπονητήρια.

Είμαστε προετοιμασμένοι και πειθαρχημένοι στα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως προβλέπονται από το Υπουργείο Υγείας, τις Ομοσπονδίες μας και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο κόσμος, οι αθλητές, έχουν κουραστεί, έχουν αγανακτήσει και ψάχνουν μια διέξοδο για εκτόνωση βάζοντας, πολλές φορές, την υγεία τους σε κίνδυνο επειδή δεν μπορούν να αθληθούν με ασφάλεια σε μια οργανωμένη αθλητική εγκατάσταση.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ LOCKDOWΝ ΤΩΡΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.