Αρχική Τοπικά Λαμία: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου στα θέματα της σημερινής Οικονομικής Επιτροπής

Λαμία: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου στα θέματα της σημερινής Οικονομικής Επιτροπής

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην  35η  τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων, που θα πραγματοποιηθεί στις 22-10- 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων  του 1ου ορόφου του Δημαρχείου (Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού), με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Θέμα 1 ο  : Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου  τρέχοντος έτους και τροποποίηση  του τεχνικού προγράμματος

Θέμα 2 ο  : Eξειδίκευση πίστωσης για διοργάνωση ημερίδας με θέμα «πρόληψη της αυτοκτονίας»

ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΑ

Θέμα 3ο  Άσκηση ή  μη  έφεσης κατά της με αριθμό 143/2019 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λαμίας

Θέμα 4ο :   Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας  σε δικηγορική εταιρεία

ΘΕΜΑΤΑ  ΕΡΓΩΝ

Θέμα 5.ο  : Έγκριση  Πρακτικού Αποσφράγισης Δικαιολογητικών Συμμετοχής – Οικονομικής Προσφοράς και Ανακήρυξης προσωρινού μειοδότη της ηλεκτρονικής δημοπρασίας με Α.Α. ΕΣΗΔΗΣ 84442 του έργου: «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου στην Δ.Κ. Ροδίτσας»

Θέμα 6ο  Έγκριση  Πρακτικού Αποσφράγισης Δικαιολογητικών Συμμετοχής – Οικονομικής Προσφοράς και Ανακήρυξης προσωρινού μειοδότη της ηλεκτρονικής δημοπρασίας με Α.Α. ΕΣΗΔΗΣ 84261 του έργου: «Προσθήκη κατ’ επέκταση δύο αιθουσών εργαστηρίων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γοργοποτάμου»

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος παρακαλούμε να ενημερώσετε εγκαίρως το μέλος που σας αναπληρώνει, προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση της Επιτροπής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.