Στο ΙΕΚ Le Gourmet κάνουμε τη διαφορά!
H Σχολή Τουριστικών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων ΙΕΚ Le Gourmet εδώ και 23 χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα!
Το ΙΕΚ Le Gourmet αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη της πόλης στα επαγγέλματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων. Έχει δημιουργήσει πραγματικούς επαγγελματίες με ισχυρή βάση γνώσεων και εμπειρίας.
Οι εγγραφές άρχισαν!
Τηλ. για πληροφορίες: 22310 67312
Θέλεις να σπουδάσεις μαγειρική και να μάθεις δίπλα στους καλύτερους; Αναρωτιέσαι πώς θα έχεις άμεση επαγγελματική αποκατάσταση; Το ΙΕΚ Le Gourmet Λαμίας σού έχει την απάντηση!
Εκπαιδεύσου από τους καλύτερους, στο ΙΕΚ Le Gourmet και κάνε τη διαφορά!
Γνώρισε τους εκπαιδευτές μας:
Μαλλιαρίδης Σταύρος – Executive Chef
Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες Executive Chef. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία άτομα του χώρου όπως ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Νίκος Φωτιάδης κ.α.
Ηγήθηκε πολλών εστιατορίων και ξενοδοχείων στο παρελθόν όπως το Phos Restaurant bar της Μυκόνου, Tole, Castello, το Sani Resort στη Χαλκιδική, το εστιατόριο 17 στο Κολωνάκι, και άλλα.
Φέτος συνεργάζεται ως executive chef στο Αtrium Ρalace Τhalasso spa resort & villas στη Ρόδο.
Επίσης ηγείται ως executive chef στο Ski Resort mount Ρarnassus στον Παρνασσό.
Γιάννης Σάρρης – Διακεκριμένος pastry chef
Ο ζαχαροπλάστης Γιάννης Σάρρης σπούδασε σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, με τελευταίες τις σπουδές στο Harvard University.
Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά από το 1995 ως pastry chef σε ζαχαροπλαστεία αλλά και ξενοδοχεία, όπως το “Domotel Xenia Volos” και το “Thessalikon Grand”, ενώ έχει βραβευθεί σε διεθνείς εκθέσεις Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, με τρία χρυσά και δύο ασημένια βραβεία για δημιουργίες του.
Νίκος Μαρτάρας – Διακεκριμένος σεφ και απόφοιτος της σχολής «Le Gourmet»
Είναι από τους πρώτους απόφοιτους της σχολής «Le Gourmet» και τώρα πια συνεργάζεται με τη σχολή ως καθηγητής.
Διαθέτει μία πολύ αξιόλογη πορεία στον τομέα της εστίασης, έχοντας εργασθεί από το 2011 ως chef σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων, όπως το Atlantica Porto Bello Royal 5* και το Pilot Beach Resort 5*.
Έχει αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις και βραβεία, όπως αργυρό και χάλκινο μετάλλιο, σε διεθνείς διαγωνισμούς μαγειρικής.
Φώτης Τσιλιπάνος – Ιδιοκτήτης εστιατορίου “Οδός Ονείρων”
Απόφοιτος της ΤΕΣΤΕ Γαλαξιδίου.
Έχει εργαστεί ως σεφ μεταξύ άλλων στο ξενοδοχείο Ελούντα beach, στα ξενοδοχεία ομίλου Χανδρή, αλλά και στο Thermae Sylla στην Αιδηψό.
Είναι ιδιοκτήτης σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της πόλης, την “Οδό ονείρων”, που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για τις μοναδικές γεύσεις του.
Σπύρος Κεραμάρης – Διακεκριμένος σεφ και απόφοιτος της σχολής “Le Gourmet»
Είναι από τους πρώτους απόφοιτους της σχολής «Le Gourmet» και από φέτος συνεργάζεται με τη σχολή ως καθηγητής.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και έχει εργαστεί σε πλήθος ξενοδοχείων 5* ως sous chef μεταξύ των οποίων στο ATRIOUM PALACE THALASSO SPA RESORT & VILLAS στη Ρόδο, SAINT JOHN RESORT SPA AND VILLAS στη Μύκονο PORTARIA HOTEL AND SPA στο Πήλιο PILOT BEACH RESORT στην Κρήτη.
Στο ΙΕΚ Le Gourmet η εκμάθηση γίνεται σε πραγματικές συνθήκες, σε πλήρως εξοπλισμένη επαγγελματική κουζίνα.
Στο ΙΕΚ Le Gourmet φροντίζουμε ώστε οι σπουδαστές μας να έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν σε κάποιο από τα πολλά ξενοδοχεία που συνεργαζόμαστε στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε ένα από τα εστιατόρια του διακεκριμένου και βραβευμένου σεφ Γιάννη Κιόρογλου.
Κάθε χρόνο, όλα τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, βραβεύουν το ΙΕΚ Le Gourmet για το επίπεδο σπουδών των σπουδαστών μας.
ΙΕΚ Le Gourmet
Όθωνος 17, Λαμία
Τηλ. για πληροφορίες και εγγραφές: 22310 67312
Facebook: ΙΕΚ Le Gourmet Λαμίας
Instagram: iiek_le_gourmet
Site: legourmet.gr
E-mail: legourmetlamia@gmail.com