Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Όταν οι MAGίστες δοκιμάζουν τις νέες γεύσεις του 2Saints, εμείς ευχόμαστε να είχαν γεύση τα βίντεο!

 

Έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μας στο αγαπημένο στέκι της πλατείας Ελευθερίας, 2Saints, το οποίο ανανεώθηκε και μας περιμένει να απολαύσουμε τις νέες, “κολασμένες” γεύσεις που πρόσθεσε στο μενού του!

Οι MAGίστες, πιστοί θαμώνες του, αποφάσισαν να μας δείξουν live την… εμπειρία που βιώνει κανείς στο 2Saints δοκιμάζοντας τα πιάτα του.

Παράλληλα, μίλησαν με έναν εκ των δύο ιδιοκτητών, τον Κωστή Δρόσο, σχετικά με τη φιλοσοφία του καταστήματος, τι έχουν αποκομίσει από την εμπειρία τόσων ετών στην εστίαση, πώς προέκυψε το νεό “άνοιγμα” με την προσθήκη μενού και αν τελικά οι Λαμιώτες είναι διατεθειμένοι να δοκιμάζουν νέες γεύσεις.

Πιο αναλυτικά για τα πιάτα, το σκεπτικό πίσω από το στήσιμο του μενού και τις ιδιαίτερες γεύσεις, μίλησαν με τον Λαμιώτη chef Δημήτρη Μαλάμο που έκανε μια μικρή αναδρομή στην μέχρι σήμερα πορεία του στον χώρο της εστίασης και την εμπειρία του από την εστίαστη σε πόλεις του εξωτερικού και πώς τα βήματά του τον οδήγησαν τελικά πίσω στην γενέθλια πόλη του και στο 2Saints. 

Φυσικά ένα τέτοιο λουκούλλειο γεύμα δε θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό signature cocktail του 2Saints! Για τα χειροποίητα cocktails από φρέσκα φρούτα και τα κρασιά που προέρχονται κυρίως από ντόπιους παραγωγούς μίλησε ο εμπνευστής και δημιουργός της cocktail list Λαμιώτης, βραβευμένος bartender, Μιχάλης Εμμανουήλ.

Από τις εκφράσεις τους και μόνο μπορείτε να καταλάβετε την άποψή τους για τα φαγητά που δοκίμασαν και κυρίως για το χειροποίητο profiterol!! Δεν θα πούμε άλλα και θα σας αφήσουμε να “πάρετε κι εσείς μια γεύση”, ευχόμενοι να μπορούσαν τα βίντεο να έχουν γεύση και αρώματα!

 

Κάνατε κι εσείς το λάθος να δείτε το βίντεο νηστικοί, ε; Κανένα πρόβλημα! Πλέον ξέρετε τι να κάνετε!

 

Το πρώτο event “The bar series” του 2Saints έρχεται αυτή την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 που το bar αναλαμβάνει ο Λαμιώτης Ζάχος Κυρίτσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι MAGίστες επιστρέφουν και περνούν μια μέρα με την Αναστασία Θωμαΐδου

 

Δείτε περισσότερα:

Atelier: Με τον Σπύρο Μπέτση, φοιτητή και ….χορευτή στη Λαμία! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πέντε υπέροχες χορωδίες μάς χάρισαν ένα μαγικό μουσικό ταξίδι! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  Ο Σύλλογος Επτανησίων Φθιώτιδας, διοργάνωσε ακόμη μία υπέροχη χορωδιακή συνάντηση το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας! Στην 9η Χορωδιακή Συνάντηση, χορωδίες...

Ο Βαγγέλης Μπαλατσούκας βλέπει τις ταινίες “Με τα μάτια του σωφρονιστικού” / Επ. 1

  Καλώς ορίσατε στην νέα εκπομπή του MAG24 "Με τα μάτια του σωφρονιστικού"! https://youtu.be/eXdkKPMFSkc Ο Βαγγέλης Μπαλατσούκας είναι σωφρονιστικός υπάλληλος και του αρέσει πολύ να βλέπει ταινίες!...

Λαμία: Παρουσίαση βιβλίου του Σταύρου Παναγιωτίδη “Μύθοι, παρεξηγήσεις και άβολες αλήθειες της Ελληνικής Ιστορίας”

  Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας, το Σωματείο «Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης & Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Αρχεία Ν. Φθιώτιδας...

Η Ηρώ Σαΐα μάς φέρνει την άνοιξη με ένα Πάρτυ Λαϊκό στη “Χώρα”

  Εν όψει της Άνοιξης και για να ξορκίσουμε οτιδήποτε αρνητικό τι άλλο θα μπορούσαμε να κάναμε εκτός από ένα πάρτυ λαϊκό; Η Ηρώ Σαΐα μετά...