Αρχική MAG24 TV Όλα όσα έγιναν στην πρώτη ημέρα του The Taste Show (ΒΙΝΤΕΟ –...

Όλα όσα έγιναν στην πρώτη ημέρα του The Taste Show (ΒΙΝΤΕΟ – Φωτογραφίες)

 

Το διήμερο 16 & 17 Μαΐου διοργανώνεται για πρώτη φορά το The Taste Show από την ετιαρεία Κopanis S.A.

Πρόκειται για μια Έκθεση, που απευθύνεται σε επαγγελματίες της Εστίασης και του Τουρισμού. Σκοπός της Κopanis S.A. είναι τo The Taste Show να γίνει θεσμός και να αποτελέσει ένα πρόσθετο κανάλι επικοινωνίας με τους επαγγελματίες, με κύριο στόχο την έμπνευση, αλλά και τις νέες τάσεις στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Η έδρα της εταιρείας προσφέρεται για μια τέτοια διοργάνωση, αφού έχει το γεωγραφικό πλεονέκτημα να βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδας και οι εγκαταστάσεις της είναι ιδανικές για την φιλοξενία των περιπτέρων και τις παρουσιάσεις των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο, με τις οποίες συνεργάζεται η Κopanis S.A.

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

Το διήμερο αυτό οι επαγγελματίες της εστίασης έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά πράγματα, να δουν νέες προτάσεις, να γευτούν, να συζητήσουν και να ταξιδέψουν σε κουζίνες του κόσμου μέσα από ένα φεστιβάλ γεύσης, που θα έχει την υπογραφή και τη σφραγίδα της 37χρονης εμπειρίας της εταιρείας Κopanis S.A.

16-17 Μαΐου οι εγκαταστάσεις της Κopanis S.A. μετατρέπονται σε μια μικρή Horeca για όλους τους επαγγελματίες της Εστίασης και του Τουρισμού, που ενημερώνονται από πρώτο χέρι για τις νέες τάσεις στο χώρο και θα μπορούν να κλείσουν καινούργιες συμφωνίες και συνεργασίες για το μέλλον

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες με όλα όσα έγιναν:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.