Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Σήμερα Τετάρτη ο Γιώργος Τσούλης στη Λαμία για να “Μα-γυρέψουμε τις εποχές”!

 

Το Βιβλιοπωλείο Μπέτσης και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σάς προσκαλούν σε μια συνάντηση με τον σεφ Γιώργο Τσούλη με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, ΜΑ-ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 στις 18:30 στον πολυχώρο The Blind Pig (Λυκούργου 4, Λαμία).

 

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:

Νίκος Μαρτάρας, Μάγειρας και

Ελένη Φιντιάνη, Εκπαιδευτικός Msc Med.

 Ο Γιώργος Τσούλης θα σας γνωρίσει απο κοντά και θα μαγειρέψει μαζί σας συνταγές απο το βιβλίο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Γιώργος Τσούλης μάς ξεναγεί σε δεκαπέντε μοναδικούς τόπους της χώρας μας, σε ένα οδοιπορικό που έχει σκοπό να ανακαλύψει τα γαστρονομικά της διαμάντια, να μάθει από τις παραδόσεις της και να τιμήσει τις γεύσεις που ανέκαθεν υπήρχαν στο ελληνικό τραπέζι.

Ένα ταξίδι μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου, με εναλλαγή μαγευτικών τοπίων σε βουνά και θάλασσες, γνωρίζοντας χωριά, νησιά και περήφανες πόλεις σε όλη την ελληνική επαρχία. Ένα όμορφο μενού τριάντα οκτώ συνταγών που σέβονται την εποχικότητα, τιμούν την εντοπιότητα, αξιοποιούν την κάθε πρώτη ύλη, υπενθυμίζουν την αξία της παράδοσης και παρακινούν τον καθένα να ανακαλύψει τη γαστρονομία της Ελλάδας.

Γεύσεις που παντρεύουν την ιστορία της ελληνικής κουζίνας με τη σύγχρονη ματιά του Chef, ιδανικές για τα καθημερινά και γιορτινά σας τραπέζια, γεμάτες άρωμα και ουσία, σαν μια βόλτα στο νησί, σαν ένας περίπατος στο χωριό, σαν μια μεγάλη αγκαλιά στην ελληνική γη και ό,τι απλόχερα προσφέρει.

Επιπλέον, στο χώρο θα υπάρχουν και φαγητά απο συνταγές του  βιβλιου τα οποία θα μπορείτε να δοκιμάσετε.

 

 

Το Βιβλιοπωλείο Μπέτσης, οι Εκδόσεις Ψυχογιός και το MAG24 κάνουν δώρο σε δύο τυχερούς/ες από ένα αντίτυπο του βιβλίου.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας* και πάρτε μέρος στην κλήρωση για να διεκδικήσετε ένα αντίτυπο:

*Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την κλήρωση, είναι απόρρητα και δεν θα χρησιμοποιηθούν ούτε από το MAG24 ούτε από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο/εταιρεία.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και οι νικητές/τριες θα ειδοποιηθούν με e-mail:

Κάνε κι εσύ like στη σελίδα του MAG24 στο Facebook για να βλέπεις όλους τους διαγωνισμούς.

 Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ