Αρχική MAG24 TV Λαμία!Σκεφτείτε μετά από 10 χρόνια που θα βλέπουμε αυτό το Βίντεο..

Λαμία!Σκεφτείτε μετά από 10 χρόνια που θα βλέπουμε αυτό το Βίντεο..

Εικόνες από σημεία και δρόμους μίας διαφορετικής Λαμίας, εν μέσω καραντίνας και απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την καραντίνα!!!Ας θυμηθούμε πως ήταν στη Λαμία όταν όλοι μας ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας λόγω κορωνοιού!

Όταν γυρνάς κάθε μέρα την πόλη (τις κανονικές μέρες), οι άνθρωποι γίνονται θόρυβος στα μάτια σου και στα αυτιά σου, που όλο και μεγαλώνει και δεν σε αφήνει να δεις και να ακούσεις καθαρά. Οι μέρες που ο άνθρωπος «απουσιάζει», αρχικά ήταν μικρές οάσεις ησυχίας, που όλοι είχαμε ανάγκη, όμως μέρα με τη μέρα που συνεχίζεται η καραντίνα, ο “άνθρωπος” λείπει…

Ο κάθε ένας βλέπει αυτό που θέλει να δει. Στις εικόνες που ακολουθούν κάποιος θα δει μια όμορφη πόλη, όπως εμείς, την ίδια στιγμή που κάποιος άλλος ίσως δει μια τρομακτική πόλη. Το σίγουρο είναι ότι το ΒΙΝΤΕΟ θα σε βάλει να σκεφτείς.

Ευτυχώς αυτό θα κρατήσει για λίγο ακόμα και την επομένη μέρα η ζωή θα ξαναγυρίσει στην κανονικότητα. Αν, υποθετικά, αυτό κρατούσε για πάντα, ή για μεγάλο χρονικό διάστημα…τότε οι ίδιες εικόνες θα γινόντουσαν τρομακτικές!

Σκεφτείτε μετά από 10 χρόνια που θα βλέπουμε αυτό το Βίντεο…Νομίζουμε ότι όλοι έχουμε χρέος, με ό,τι μέσο διαθέτει ο καθένας, να γράψουμε την ιστορία που θα διαβάζουν οι επόμενοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.