Αρχική Εκδηλώσεις Λαμία: “Πλημμύρα” Αγάπης… Όλοι Μαζί μπορούμε καλύτερα ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λαμία: “Πλημμύρα” Αγάπης… Όλοι Μαζί μπορούμε καλύτερα ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

“Σπάσαμε” την καραντίνα μόνο για να πάμε στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται από τις 10.00-13.30 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας…

Την αιμοδοσία συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας, η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμιέων και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας

Οπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο Μητροπολίτης Συμεών, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός,ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης,  ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός, ο Γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Χρήστος Μούτσιος και πολλοί άλλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για…ανθρωπιά!

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η σημερινή προσφορά αίματος, στο πλαίσιο της Κοινής Δράσης, που αναλάβαμε προκειμένου να ενισχύσουμε τα αποθέματα σε αίμα του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Λαμίας !!! 80 Δότες σε 4 ώρες !!!...δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Κυρμανίδης

Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή

Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας από τον SARS-CoV-2 τα αποθέματα αίματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας μειώνονται δραματικά.

Η επόμενη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020 στην αίθουσα του Εργατoϋπαλληλικού Κέντρου στη Λαμία (Πλατεία Διάκου) από 10.00 έως 13.30.

Θα τηρηθούν οι προβλεπόμενοι κανόνες υγιεινής, ώστε η προσφορά αίματος να είναι ακίνδυνη και η ροή των αιμοδοτών θα είναι ελεγχόμενη. Η αίθουσα θα έχει πλήρως απολυμανθεί από ειδικό συνεργείο.

Καλούμε όλους και κάθε είδους συλλόγους, φορείς και απλούς πολίτες να αγκαλιάσουν τις παραπάνω δράσεις.

Περισσότερο από ποτέ αυτές τις κρίσιμες ώρες η αλληλεγγύη είναι στάση ζωής.

 

   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.