Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

15χρονη κατήγγειλε βιασμό για να δικαιολογήσει την αργοπορία της στο σπίτι

Ολόκληρο σενάριο φαίνεται πως έφτιαξε η ανήλικη από το Ηράκλειο, επειδή καθυστέρησε να επιστρέψει στο σπίτι και αναζητούσε μια δικαιολογία για να πει στους δικούς της.

Σύμφωνα με το CretaLive, επιστρέφοντας στο σπίτι, η 15χρονη είπε στην μητέρα της ότι… την βίασαν δύο νεαροί! Ακολούθησε κανονικά, μία καταγγελία στην Αστυνομία για το διπλό βιασμό κινητοποιώντας όλο τον μηχανισμό! Η καταγγελία έγινε κοντά στα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όταν το κορίτσι επρόκειτο να συναντήσει μία φίλη σε κεντρικό σημείο της πόλης. Την μετέφερε στο κέντρο η γιαγιά της όμως οι ώρες περνούσαν και η ανήλικη, η οποία δεν είχε μαζί το κινητό της τηλέφωνο, καθυστερούσε να επιστρέψει στο σπίτι.

Αφού η οικογένεια επικοινώνησε με φίλους και γνωστούς ρωτώντας αν είχαν δει το κορίτσι, τελικά είδε την 15χρονη να επιστρέφει στο σπίτι μετά τις 10 τη νύχτα, δείχνοντας να βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Στη συνέχεια η ανήλικη είπε στους δικούς της ότι ενώ περίμενε τη φίλη της, την πλησίασαν δύο νεαροί και την απείλησαν για να τους ακολουθήσει. Την οδήγησαν κοντά στο σχολικό συγκρότημα της οδού Μποφόρ και εκεί την κακοποίησαν. Φέρεται να είπε ότι δεν τους γνωρίζει αν και τους έχει δει έξω από το σχολείο της.

Αφού έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία, η ανήλικη κλήθηκε να δώσει κατάθεση κατά την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες αποκαλύφθηκε ότι δεν υπήρχε βιασμός.

Αν και κινητοποίησε την αστυνομία τζάμπα, η 15χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εισαγγελική εντολή λόγω ανηλικότητας και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελέα που θα αποφανθεί για τη ποινική μεταχείριση του κοριτσιού.
Δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες οι Αρχές κλήθηκαν να χειριστούν άλλη υπόθεση μετά από καταγγελία νεαρής στο Ηράκλειο, η οποία είπε ότι την λήστεψε ένας οδηγός ταξί!
Τελικά, αποδείχτηκε ότι δεν ίσχυε και ότι έφτιαξε αυτή την ιστορία με την ληστεία για να δικαιολογήσει την αργοπορία της, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πηγή: newsit.gr


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ