Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

“Χριστούγεννα ήρθαν πάλι!” Η κλήρωση έγινε – Δείτε τους νικητές!

 

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι και φέρνουν μαζί και φέτος τον μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό του MAG24 με πολλά και πλούσια δώρα!

Η κλήρωση έγινε, δείτε τους νικητές!

Δωροεπιταγή από το Βιβλιοπωλείο Sofianos -> anastasia_megagianni, ntinachadou,

Air Fryer -> kat.gaga

Δωροεπιταγή από το κατάστημα Politikos -> eftychia.salti

Drone -> _kostas_ts

Δωροεπιταγή από το κατάστημα Παιδική Χαρά -> mia_xara, tasiatsoulka

Παιδικό Καρότσι από το κατάστημα Lemon Baby Boutique -> ioanna_mslok_korkou

Συσκευασία Δώρου από την Κάβα Κελάρι -> alexandra_gnpl, sofi.karv, dimitris.siolos, nansy_rhga, karadimou_noni

Ρομποτική Σκούπα -> zoestaikou

Γυαλιά Ηλίου από το κατάστημα οπτικών Ανδρεαδέλλης-> aretiaggeli

Σετ Ριχτάρια από το κατάστημα της Βίβιαν Δημότση “My Home Way” -> xaravlaxou

Tablet-> dwra_rantzou

Τσάντα από το κατάστημα Queen Accesorries -> daisy._tas

Δωροεπιταγή από το κατάστημα Toll -> ma__tinaaa_, maroulita_kar

Smartwatch -> anthi_tsirwni , eirini_stampo , zois_ioannis , _panouvasoula_

Δωροεπιταγή από το κατάστημα Κρέατα Αλφα-> Amalia.touralia ,zwh.papalaiou, founta_stavroula, nontas_k_ , baswaeguriou

Δωροεπιταγή από το κατάστημα Traffic -> meni.malisiova , nadia_boudi , giodimitrop

Δωροεπιταγή από το Βιβλιοπωλείο Βιβλιοαγορά Μπέτσης-> athi_gkla, konstantinosbourounis, annamaria_antoniou, ifigeneiaboula, lef_asprogiannis

Τηλέφωνο Samsung a04 -> _kwnxrist_

Τηλέφωνο Samsung a14 -> athanasia.driva

Δωροεπιταγή από το Φαρμακείο Μαίρη Δημότση “Pharmagalaxy” -> mariak0ouf, vic_ana13, boulgaremaria

Δωροεπιταγή από το κατάστημα Hondos Center -> lenalemoni, rena_kiriaki

Writing tablet ->  sotiriampalla, valia_zavlagka

Δωροεπιταγή από το κατάστημα Υποδήματα Γιαννακούρα-> rania_I, ritasketo, lianatitopoulou

Βασιλόπιτα από το ζαχαροπλαστείο Λούκας -> evi_giakouvi, despoinasouflerou, natassula

Artset -> ekptwtos, psilos_ch , xristinaeya , evina_tsarou

* όλοι/ες οι νικητές/τριες έχουν ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα 

 

Η κλήρωση για το IPHONE15 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/12/2023 στις 12:00 το μεσημέρι μέσω εφαρμογής στο Κατάστημα Nova Λαμίας – Ρήγα Φεραίου 32 .

Μπείτε στο κανάλι του MAG24 στο YouTube για να δείτε τον νικητή του Playstation 5 (μην ξεχάσετε να κάνετε έγγραφη!)

 

Depositphotos

Μπείτε στο Instagram, επιλέξτε το δώρο ή τα δώρα που θα θέλατε να κερδίσετε και πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του MAG24!

Ανάμεσα στα δώρα θα βρείτε Playstation 5, IPhone 15, Drone, Air Fryer, Tablet, Ηλεκτρική Σκούπα, Smartwatch, παιχνίδια και δώρα για τα παιδιά και πολλά δώρα από αγαπημένα καταστήματα όπως το Hondos Center, το Φαρμακείο Μαίρη Δημότση, το My Home Way, το κατάστημα οπτικών Ανδρεαδέλλης, το Βιβλιοπωλείο Σοφιανός, την Παιδική Χαρά, το πολυκατάστημα Πολιτικός, το Traffic Shop, την κάβα Κελάρι και άλλα πολλά!

Κάθε μέρα δύο διαφορετικά δώρα σας περιμένουν!

Πατήστε πάνω στη/ις φωτογραφία/ες με το δώρο/α που σας ενδιαφέρει/ουν για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό!

Αναλυτικά τα δώρα μας:

Σε συνεργασία με την @nova.lamia (Ρήγα Φεραίου 32, Λαμία) κάνουμε δώρο σε 1 τυχερό ή 1 τυχερή ένα IPhone 15. Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Εμείς στο MAG24 ακούμε CULTradio 99,8fm και σε όλο το κόσμο www.cultradio.gr με 24ωρη μουσική χωρίς σχεδόν καθόλου διαφημίσεις ( πατήστε ΕΔΩ και ακούστε live)

Σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Σοφιανός Pen & Paper @sofianos_pen_and_paper κάνουμε δώρο σε 2 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή των 50€ στον καθένα. Κάντε κλικ στην εικόνα για να τις διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 κάνει δώρο σε 1 τυχερό/η ένα Air Fryer. Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 σε συνεργασία με τον Πολιτικό @politikosofficial κάνει δώρο σε 1 τυχερό/ή μια δωροεπιταγή των 120€. Κάντε κλικ στην εικόνα για να την διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 κάνει δώρο σε έναν τυχερό/ή ένα clever drone v2. Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 σε συνεργασία με την @paidiki.xara κάνει δώρο σε 2 τυχερούς/ες από 1 δωροεπιταγή των 50€ στον καθένα. Κάντε κλικ στην εικόνα για να τις διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Σε συνεργασία με το @lemon_baby_boutique κάνουμε δώρο σε 1 τυχερό/ή ένα παιδικό καρότσι Bebe Stars Adam Καρότσι Μπαστούνι 6.7kg κατάλληλο για νεογέννητο. Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 σε συνεργασία με την @kavakelari.gr κάνει δώρο σε 5 τυχερούς/ες από 1 συσκευασία δώρου με κρασιά στον καθένα. Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 κάνει δώρο σε 1 τυχερο/η μια ρομποτική σκούπα της Rofhaus! Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 σε συνεργασία με τον @andreadellisoptics κάνει δώρο σε 1 τυχερο/η ένα Alexander McQueen γυαλιά αξίας 200€!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 σε συνεργασία με το κατάστημα @viviandimotsi Βίβιαν Δημοτση-My home way κάνει δώρο σε 1 τυχερο/η ένα σετ ριχτάρια floppy! Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό: 

Το MAG24 κάνει δώρο σε 1 τυχερο/η ένα Tablet!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @queen_accessories_lamia κάνει δώρο σε 1 τυχερό/η ένα γυναικείο σακίδιο πλάτης!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @tollwear.gr κάνει δώρο σε 2 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή αξίας 50€!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 κάνει δώρο σε 4 τυχερούς/ες από ένα smart bracelet!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @kreata_alfa κάνει δώρο σε 4 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή των 50€ στον καθένα!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @trafficshop.gr κάνει δώρο σε 3 τυχερούς/ες από μια Δωροεπιταγή των 50€ για τις αγορές σας από το κατάστημα!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με τον @mpetsis_andreas και το @bookstime.gr κάνει δώρο σε 5 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή των 20€ στον καθένα!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 κάνει δώρο σε 2 τυχερούς/ες από ένα κινητό. Η πρώτη συσκευή είναι το Samsung A14 και το δεύτερο το Samsung A04s!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @farmakeio.mairi.dimotsi κάνει δώρο σε 3 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή των 50€!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @hondoscenterlamia σας κάνουν δώρο 2 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ έκαστη, 1 δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ απο το τμήμα των εσωρούχων και 1 δωροεπιταγή αξίας 50 Ευρώ από το τμήμα των καλλυντικών!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 κάνει δώρο σε 4 τυχερούς/ες από ένα writing tablet!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @giannakouras_shoes κάνει δώρο σε 3 τυχερούς/ες από μια δωροεπιταγή των 50€ στον καθένα!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Το MAG24 σε συνεργασία με το @zaxaroplasteio_loukas κάνει δώρο σε 3 τυχερούς/ες από μια βασιλόπιτα στον καθένα!Κάντε κλικ στην εικόνα για να το διεκδικήσετε παίρνοντας μέρος στο διαγωνισμό:

Εμείς στο MAG24 ακούμε CULTradio 99,8fm και σε όλο το κόσμο www.cultradio.gr με 24ωρη μουσική χωρίς σχεδόν καθόλου διαφημίσεις ( πατήστε ΕΔΩ και ακούστε live)

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα PlayStation 5 γρήγορα και εύκολα!!!

Ακόμη ένας μεγάλος διαγωνισμός από το MAG24 που μπορούν να συμμετέχουν όλοι από όλη την Ελλάδα χωρίς κανένα κόστος!!!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί, κάντε τις δυο απλές κινήσεις και ίσως είστε εσείς ο μεγάλος νικητής που τις μέρες των γιορτών θα παίζει με τους φίλους το στο PLAYSTATION 5

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε λίγο πιο νωρίς στο MAG24 και με μόνη του επιθυμία να δώσουμε

 

 

Για να πάρετε μέρος στον Διαγωνισμό θα πρέπει να:

-Κάνετε μια εγγραφή στο κανάλι του Mag24 στο youtube

-Να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από το βίντεο του διαγωνισμού & γράψτε το Instagram ή/και το Facebook Username σας.

Εμείς στο MAG24 ακούμε CULTradio 99,8fm και σε όλο το κόσμο www.cultradio.gr με 24ωρη μουσική χωρίς σχεδόν καθόλου διαφημίσεις ( πατήστε ΕΔΩ και ακούστε live)

Διαβάστε περισσότερα

Ένας χρόνος από την ημέρα που πάγωσε η Ελλάδα – “Δεν θα ξεχάσουμε τους νεκρούς των Τεμπών!”

  Το βράδυ της Τρίτης 27/2 πολίτες της Λαμίας μαζί με φοιτητές αλλά και τους Συνταξιούχους Σιδηροδρομικούς της Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν στον σταθμό των τρένων στην...

Comfort Cuisine σήμερα Τρίτη στο The Cuisine Series του Two Saints!

Τα παιδιά από το Two Saints πήραν πολύ σοβαρά το να μας δημιουργήσουν νέες συνήθειες! Πιστοί σε όσα μας είπαν συνεχίζουν το ήδη επιτυχημένο project The Cuisine Series, με προτάσεις...

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής του Δήμου Στυλίδας

Η πρόσκληση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατσούρα Δημήτριο: Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 4η Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην ειδική, δια...

Πόσα από αυτά που γνωρίζουμε ως ιστορικά γεγονότα είναι στην πραγματικότητα Μύθοι; Θα εκπλαγείτε!

  Ένα ξεχωριστό βιβλίο μάς παρουσίασαν η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας, το Σωματείο «Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης & Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης, τα Γενικά Αρχεία του...