Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Διαγωνισμός – «Η κυρά της Ρω» με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση

 

«Η Κυρά της Ρω» του Γιάννη Σκαραγκά

Με την Φωτεινή Μπαξεβάνη

στο πλαίσιο του Φεστιβάλ για Σολίστες και Πρωταγωνιστές 2022

Λίγα λόγια για την παράσταση:

 Η παράσταση βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του βραβευμένου Γιάννη Σκαραγκά, και είναι εμπνευσμένη από τη ζωή της Δέσποινας Αχλαδιώτη, της ελληνίδας χήρας που έγινε γνωστή ως Κυρά της Ρω από το όνομα του μικρού νησιού, στο οποίο έζησε μόνη από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι τα βαθιά γεράματά της. Μετά  την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, η Δέσποινα Αχλαδιώτη έγινε μια ηρωική φυσιογνωμία.

Πρόκειται για μια διαχρονική ιστορία για γυναίκες που αγωνίζονται να βρουν τη θέση τους σε έναν κόσμο χωρίς μνήμη και χώρο για αυτές.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση εδώ 

Πάρτε μέρος στην κλήρωση του MAG24 για ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου 19 Μαρτίου και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας* στην παρακάτω φόρμα.

 

 

*Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την κλήρωση, είναι απόρρητα και δεν θα χρησιμοποιηθούν ούτε από το MAG24 ούτε από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο/εταιρεία.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή, 18 Μαρτίου στις 16.00 και οι τυχεροί/ες αναγνώστες/ριες θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail από το MAG24.

Κάνε κι εσύ like στη σελίδα του MAG24 στο Facebook για να βλέπεις όλους τους διαγωνισμούς και τα δώρα του MAG24.

[magviber]

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ