Αρχική Αθλητικά Φθιώτιδα: Βραβεύουμε τους μικρούς αθλητές που διακρίθηκαν στο σχολικό πρωτάθλημα

Φθιώτιδα: Βραβεύουμε τους μικρούς αθλητές που διακρίθηκαν στο σχολικό πρωτάθλημα

Κάλεσμα της Ένωσης Γυμναστών Φθιώτιδας:

 

«Η Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Φθιώτιδας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας και η Δ/νση ΔΕ Φθιώτιδας, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση και βράβευση των διακριθέντων αθλητών του σχολικού πρωταθλήματος και των τοπικών συλλόγων Ολυμπιακών Αθλημάτων για το έτος 2018, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 – Παγκόσμια ημέρα Ολυμπισμού.

Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε να μας αποστείλετε μέχρι 15-02-2019 στο email [email protected] τους αθλητές των ομάδων σας οι οποίοι για το έτος 2018:

Διακρίθηκαν – Συμμετείχαν σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ολυμπιακών Αθλημάτων Διακρίθηκαν – Συμμετείχαν σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ολυμπιακών Αθλημάτων Διακρίθηκαν – Συμμετείχαν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ολυμπιακών Αθλημάτων Για τα ομαδικά αθλήματα, γνωρίστε μας τις ομάδες σας αναπτυξιακών ηλικιών που διακρίθηκαν (1η, 2η, 3η θέση) σε περιφερειακό πρωτάθλημα ή μέχρι 16η θέση σε Πανελλήνιο.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.»

ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
e-mail: [email protected]
Τηλ: 6978 411793 & 6977 979407

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.