Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
Αρχική Life Λαμία: 19 φοιτητές και 5 Μεταπτυχιακοί ορκίστηκαν από το Π.Σ. Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Λαμία: 19 φοιτητές και 5 Μεταπτυχιακοί ορκίστηκαν από το Π.Σ. Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

0
Λαμία: 19 φοιτητές και 5 Μεταπτυχιακοί ορκίστηκαν από το Π.Σ. Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

 

Ορκωμοσία το πρωί της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2022 για το Πρόγραμμα Σπουδών Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (πρώην τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας).

Αναλυτικότερα έγινε:

1. Ορκωμοσία πέντε (5) φοιτητών Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΠΜΣ) στη Προηγμένη Φυσικοθεραπεία του Γενικού Τμήματος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Η ορκωμοσία αυτή αφορούσε τους τελευταίους μεταπτυχιακούς φοιτητές που είχαν εισαχθεί στο ΠΜΣ του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (μεσολάβησε η κατάργηση του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και η συγχώνευση με το ΠΘ)

2. Ορκωμοσία δεκαεννέα (19) φοιτητών του Προγράμματος Σπουδών Φυσικοθεραπείας του Συμβουλίου Ένταξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η ορκωμοσία αυτή αφορούσε επίσης φοιτητές που είχαν εισαχθεί στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Απονομή των πτυχίων και χαιρετισμό έκαναν:

1. Καθ. Νικόλαος Στριμπάκος, Καθηγητής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
2. Καθ. Καρκάνης Σταύρος, Καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών και Πρόεδρος του Γενικού Τμήματος Λαμίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
3. Δρ. Παράς Γεώργιος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και Συντονιστής του Προγράμματος Σπουδών Φυσικοθεραπείας του Συμβουλίου Ένταξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Παρευρέθησαν επίσης η Καθ. Σιαμάγκα Ελένη, Καθηγήτρια του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και Μέλος του Συμβουλίου Ένταξης, καθηγητές και μέλη του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, μέλη της ακαδημαικής κοινότητας, συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων.

Καλή σταδιοδρομία στους/στις νέους/νέες επιστήμονες και καλή τύχη σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.