Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Λαμίας… δεν δίνει πια συμβουλές;

 

Αναγνώστρια του MAG24 μας έστειλε το παρακάτω κείμενο που αφορά το Νοσοκομείο Λαμίας

“Καλησπέρα σας. Διαβάζω συχνά άρθρα σας και αποφάσισα να γράψω κι εγώ τη σημερινή μου εμπειρία στο νοσοκομείο, αν και τελευταία μου χουν συμβεί κάνα δυο περιστατικά ακόμη.

Τον Αύγουστο προέκυψε ένα θέμα υγείας μου, για το οποίο μου κλείναμε ραντεβού Δεκέμβριο. Το δέχτηκα με την ελπίδα να καλυτέρευσή μιας και αδυνατούσα να πάω σε ιδιώτη. Με τον καιρό καλυτέρευσή, όμως με πήραν τηλ ότι έχει άμεσα ραντεβού οπότε δέχτηκα να πάω να συμβουλεύω το γιατρό να μάθω κάποια πράγματα, γιατί ζω μόνη με τα παιδιά μου κ αγχωνομουν μη με ξαναπιάσει. Έτσι λοιπόν πήγα σήμερα στο ραντεβού μου κι εφόσον ενημέρωσα το γιατρό ότι δεν έχω τώρα πρόβλημα και πήγα γιατί φοβάμαι μη το ξαναπάω κ θέλω να δω πως μπορώ να μη ξανασυμβεί αν γίνεται, άρχισε να μου λέει πως είναι ** ετών και κάποτε είχε την υπομονή να δίνει συμβουλές. Τώρα έρχεται στο νοσοκομείο Λαμίας, πηγαίνει κι αλλού, δεν έχει την υπομονή να ασχολείται με συμβουλές και μάλλον πρέπει να ενημερώσει να μην κλείνουν τέτοια ραντεβού. Έτσι λοιπόν με έστειλε με μια νοσηλεύτρια να πάω να πάρω ένα χαρτί για να ενημερωθω για το πρόβλημα μου κι έφυγα.

Μακρια από το νοσοκομείο Λαμίας.

Αναρωτιεμαι πόσοι φέρονται εκεί ανθρώπινα και πόσοι είναι διατεθειμένοι εκεί μέσα να βοηθήσουν τους ασθενείς. Φτιάξανε ένα νοσοκομείο μόνο για μόστρα..

Λυπάμαι..”

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ