Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Διαγωνισμός «Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής»: Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου

 

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης τη φετινή θεατρική σεζόν παρουσίασε, στα πλαίσια της Κεντρικής του Σκηνής, την παγκοσμίως διάσημη κωμωδία του Μολιέρου, «Ο ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ» με μια σύγχρονη σκηνοθετική ματιά, καινούρια απόδοση και με τρόπο που ζωντανεύει ολόκληρη την εποχή των περιπλανώμενων ηθοποιών της Γαλλίας του 17ου αιώνα, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας με έναρξη παραστάσεων την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021.

Η παράσταση συζητήθηκε στην πόλη και τα ΜΜΕ και προκειμένου να ικανοποιήσουμε τους φίλους θεατές που δεν πρόλαβαν να το δουν, επιστρέφουμε με δύο ακόμη τετραήμερα, 14-15-16-17 και 21-22-23-24 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση εδώ 

Πάρτε μέρος στην κλήρωση του MAG24 για ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις για την παράσταση της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας* στην παρακάτω φόρμα.

 

 

*Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την κλήρωση, είναι απόρρητα και δεν θα χρησιμοποιηθούν ούτε από το MAG24 ούτε από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο/εταιρεία.

Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου στις 16.00 και οι τυχεροί/ες αναγνώστες/ριες θα ειδοποιηθούν μέσω e-mail από το MAG24.

Κάνε κι εσύ like στη σελίδα του MAG24 στο Facebook για να βλέπεις όλους τους διαγωνισμούς και τα δώρα του MAG24.

 

(Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του MAG24 από την πρεμιέρα της παράστασης)

 

[magviber]


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ