Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

Λαμία: Ένα λεπτό ήταν αρκετό για να “φρακάρει” ολόκληρη η Όθωνος! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λίγη σημασία έχει που οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από σήμερα το πρωί στην πλατεία Λαού μιας και καθημερινά, σχεδόν όλη την ημέρα αυτό το χάος επικρατεί!!!

 

Όπως μας γράφει φίλος αναγνώστης, πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι για αυτή την πλατεία και να μην επιτρέπεται το άναρχο παρκάρισμα αριστερά, δεξιά, πάνω σε πεζοδρόμια και τόσα άλλα!!!

Όπως επίσης βλέπετε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν κάτι πρέπει να γίνει και με τα τόσα σκουπίδια που “στολίζουν” τη πλατεία! Η λύση είναι η υπογειοποίηση των κάδων όπως άλλωστε έχει ήδη γίνει στην άλλη πλευρά! Θα δωθεί έτσι περισσότερος ελεύθερος χώρος!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους! Το αστικό λεωφορείο “εγκλωβισμένο” για αρκετή ώρα μιας και δεν χώραγε να περάσει από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δημιουργώντας ακόμη ένα κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης! Η ουρά των αυτοκινήτων είχε κλείσει σχεδόν ολόκληρη την Όθωνος αλλά και την Κολοκοτρώνη, προκαλώντας πρόβλημα μέχρι και την πλατεία Πάρκου!!!

Τέλος η φόρτωση – εκφόρτωση από επαγγελματικά οχήματα για την εξυπηρέτηση των γύρω καταστημάτων να γίνετε ώρες πρωινές για να μην δημιουργείτε αυτό το χάος, όπως άλλωστε γίνετε σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις!!!

Αν θέλουμε μια πιο όμορφη και βιώσιμη πόλη θα πρέπει όλοι να κάνουμε υποχωρήσεις!!! Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας κατα τα άλλα….στη πόλη μας όμως ακόμα κυριαρχούν τα ΙΧ!

 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ