Αρχική Βιβλίο Λαμία: Με ένα νέο βιβλίο ξεκινά η νέα χρονιά πρωτιάς για τα...

Λαμία: Με ένα νέο βιβλίο ξεκινά η νέα χρονιά πρωτιάς για τα Φροντιστήρια Γατσινάρη

Ο Λαμιώτης Μαθηματικός – Φροντιστής, Βασίλης Γατσινάρης, μας παρουσιάζει το νέο του βιβλίο…

 

Λίγο πριν την εκπνοή της χρονιάς και τον ερχομό ενός πολλά υποσχόμενου, όπως όλα δείχνουν, 2019 γιορτάζουμε την έκδοση του νέου βιβλίου Μαθηματικών της Γ’ Λυκείου στην Αθήνα με τους καλούς φίλους και εκλεκτούς μαθηματικούς Α. Κυριακόπουλο, Γ. Πολύζο, Λ. Πρωτοπαπά, Μ. Χατζόπουλο, Γ. Βεντούρη, Μ. Κωνσταντίνου, Χ. Αβραμίδη, Ν. Καρινιωτάκη, Σ. Κουσίδη, Τ. Παπαθανασίου και Θ Θ. Ποδηματά.

Το νέο βιβλίο του Λαμιώτη Μαθηματικού και Φροντιστή, Βασίλη Γατσινάρη, γράφτηκε με πολύ μεράκι, αγάπη και κυρίως έμπνευση για μαθηματικές δημιουργίες φιλοδοξώντας να συμβάλλει στην επίτευξη υψηλών στόχων των μαθητών, αλλά και να προσφέρει ταυτόχρονα σε μαθητές και διδάσκοντες μια πλούσια, ουσιαστική και ενδιαφέρουσα μαθηματική εμπειρία.

Με την πρώτη ματιά ο αναγνώστης θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιμελημένη, πρωτότυπη και αξιόλογη εκδοτική και συγγραφική προσπάθεια, καθώς για τον ίδιο τον συγγραφέα τα Μαθηματικά δεν είναι απλά ένα σχολικό μάθημα, αντίθετα μέσα από την καλαίσθητη έκδοση και το περιεχόμενο του βιβλίου αναδύεται μια αίσθηση σοβαρότητας που προκαλεί σχεδόν τον μαθητή να πάρει χαρτί και μολύβι.

Το βιβλίο έρχεται να προστεθεί στο ήδη μεγάλο αριθμό βιβλίων που έχει εκδόσει ο κ. Γατσινάρης, τα οποία γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, καθώς δεκάδες υποψήφιοι σε όλη την Ελλάδα αριστεύουν διαβάζοντάς τα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.