Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Λαμία: Σήμερα η παρουσίαση βιβλίου του Σταύρου Παναγιωτίδη “Μύθοι, παρεξηγήσεις και άβολες αλήθειες της Ελληνικής Ιστορίας”

 

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας, το Σωματείο «Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης & Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Αρχεία Ν. Φθιώτιδας και οι Εκδόσεις Κέδρος, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Παναγιωτίδη «Μύθοι, παρεξηγήσεις και άβολες αλήθειες της Ελληνικής Ιστορίας: Μικρές αφηγήσεις για γεγονότα που όλοι γνωρίζουμε αλλά ποτέ δε συνέβησαν»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ. στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας (Αινιάνων 6, 1ος όροφος).

Ο Σταύρος Παναγιωτίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει διδακτορικό στην Ιστορία. Διαμένει μόνιμα στην Αθήνα  και είναι μέλος του Συνεργαζόμενου Επιστημονικού Προσωπικού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας, η Βασιλική Λάζου Δρ. Ιστορίας, διδάσκουσα του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και η Εύη Γκόγια, προϊσταμένη της ΔΗ.ΚΕ.ΒΙ. Λαμίας ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η Σοφία Βακιρτζηδέλη προϊσταμένη ΓΑΚ-Αρχεία Ν. Φθιώτιδας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

 Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ