Αρχική Εκδηλώσεις Λαμία: Αν έχετε παιδιά 8 έως 12 ετών, τότε αυτή η έρευνα...

Λαμία: Αν έχετε παιδιά 8 έως 12 ετών, τότε αυτή η έρευνα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σάς ενδιαφέρει!

https://gr.depositphotos.com/

 

Η ενημέρωση από την Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

Σας ενημερώνουμε για την άμεση επανέναρξη της έρευνας του Εργαστηρίου Ψηφιακής Νευροψυχολογικής Αξιολόγησης του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Αναλυτικά, σκοπός της έρευνας είναι να μελετήσει αν η εκπαίδευση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ενισχύει τις αναγνωστικές δεξιότητες παιδιών ηλικίας 8 έως 12 ετών.

Στο σημείο αυτό κρίνεται αναγκαίο να αναφερθεί το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες θα επισκέπτονται τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών σε μέρες και ώρες που δεν διαταράσσουν σε καμία περίπτωση τις σχολικές και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες του παιδιού. Αξίζει να τονιστεί το γεγονός ότι η συμμετοχή στην έρευνα είναι εντελώς δωρεάν. 

Για περισσότερες πληροφορίες και προκειμένου να καθοριστεί η πρώτη συνάντηση μπορείτε να αποστείλετε email στη διεύθυνση neuro@uth.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22310-60194 (πρωινές ώρες).

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Χ. Ζυγούρης

Ψυχολόγος

Επίκουρος Καθηγητής Νευροψυχολογικής Αξιολόγησης Παιδιών και Εφήβων

Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.