Αρχική Άρθρα Χάρης Κοντογιάννης για Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μαζί χτίζουμε την Ελλάδα του 2030

Χάρης Κοντογιάννης για Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μαζί χτίζουμε την Ελλάδα του 2030

 

Γράφει ο Χάρης Κοντογιάννης

5 και 12 Δεκεμβρίου. Σε αυτές τις μέρες, οι δημοκρατικοί προοδευτικοί πολίτες, συμμετέχουμε στην αναγέννηση της  παράταξης μας, αποφασίζοντας για τον αυριανό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Παράταξη που θα οδηγήσει τον σοσιαλδημοκρατικό χώρο και συνολικάτη χώρα σε νέα εποχή.Περήφανοι Σοσιαλδημοκράτες, προωθούμε τη δική μας ατζέντα στο πολιτικό σύστημα, αλλάζοντας  τους συσχετισμούς.

Με Ανανέωση, Ενότητα και Πολιτική Αυτονομία, κερδίζουμε το Μέλλον.

Προχωράμε #Μαζί, κάνοντας πράξη αυτά που πιστεύουμε.

Οι συνεχείς αστοχίες της Νέας Δημοκρατίας, η αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ μας καλούν να δώσουμε ξανά ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο.Ελπίδα που θα έρθει μέσα από την αναμόρφωση και την ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχοντας αποτύχει σε όλα τα πεδία της δημόσιας σφαίρας, προσπαθεί να μας πείσει για τον «κεντρώο» προσανατολισμό της, την ίδια στιγμή που τοποθετεί ακροδεξιά στελέχη του ΛΑΟΣ σε κρίσιμα υπουργεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, λόγω των οδυνηρών, για τη χώρα, κυβερνητικών του πεπραγμένων, έχει πλέον απαξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών και δεν μπορεί να καρπωθεί τα λάθη της Νέας Δημοκρατίας.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον η μοναδική επιλογή μας είναι η στήριξη στον άνθρωπο που μπορεί να μεγαλώσει την παράταξη, στον πρόεδρο που μπορεί να την κάνει πρωταγωνιστή των εξελίξεων, τον  Νίκο Ανδρουλάκη.

Η επιλογή στο πρόσωπο του Νίκου Ανδρουλάκη,  δεν είναι θέμα γενεών και ηλικίας, είναι θέμα αντιλήψεων, απόψεων , θέσεων και αρχών.

Η χώρα  χρειάζεται δραστικές αλλαγές και ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Απαιτείται η πάταξη του πελατειακού κράτος.

Αναζητείται ένα κόμμα με στελέχη υψηλής κοινωνικής αξιοπιστίας και ένα στρατηγικό  σχέδιο στην κατεύθυνση της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας που θα δημιουργεί ανθεκτική, βιώσιμη, και ανταγωνιστική παραγωγική βάση.

Δεν είμαστε με τον πολίτη, είμαστε οι πολίτες που διεκδικούμε και σχεδιάζουμε μια νέα προοπτική για την Ελλάδα.

Πορευόμαστε #Μαζί στην δημιουργία ενός σύγχρονου, ισχυρού, κοινωνικού και χωρίς αποκλεισμούς κράτους και διεκδικούμε το μέλλον της Ευρώπης  που μας  αξίζει και  θέλουμε να κληρονομήσουμε στα παιδιά μας.

Έφτασε η ώρα η γενιά που έβαλε πλάτη για την σωτηρία της πατρίδας να βγει μπροστά και να αναλάβει με πίστη και  όραμα το χτίσιμο της Ελλάδας του 2030.

Προχωράμε για να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ φορέα ελπίδας και προοπτικής για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.

Μεγαλώνουμε ή συμβιβαζόμαστε,

Αλλάζουμε και Κερδίζουμε.

Μαζί με τον Νίκο.

 

Κοντογιάννης Χάρης

Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λαμιέων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.