Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Σήμερα! Pony and Jigger on Tour στην Κάβα Κελάρι και στο Dégagé!

O Γιάννης Πέτρος Πετρής και ο Βασίλης Ρούσσος κάνουν επέλαση στη Λαμία και βάζουν την πόλη στο νόστιμο κόσμο των new age Ελληνικών λικέρ “Pony&Jigger”. 

 

Δυο χρόνια μετά το ντεμπούτο της Mediterenean Bitterbooze εταιρείας, οι δυο τους συνεχίζουν τα επιτυχημένα εναλλακτικά roadshows και αυτή την φορά κάνουν καταδρομή στην Λαμία με μια διπλή εμφάνιση, που δεν πρέπει να χάσει κανείς. 

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν το masterclass το μεσημέρι στις 14:00, στο εντυπωσιακό Κελάρι, την ενημερωμένη κάβα, που βρίσκεται στην όθωνος 16. Το Κελάρι συγκεντρώνει πολύτιμα, ψαγμένα και συναρπαστικά κρασιά και spirits από την Ελλάδα και τον κόσμο  και αποτελεί το κατάλληλο περιβάλλον για να μεταδόσουν την φιλοσοφία των Pony and Jigger. Την ίδια μέρα το δεύτερο ραντεβού θα δοθεί στο talk of the town bar της Πόλης, το Degage– ένα από τα καλύτερα bar της Ελλάδας- και εκεί οι ρυθμοί θα ανέβουν. Ο Γιάννης και ο Βασίλης θα κάνουν κατάληψη στην εντυπωσιακή μπάρα και θα σερβίρουν μοντέρνα Pony and Jigger cocktails, από αυτά που κάνουν κατά τι τον κόσμο μας νοστιμότερο και κατά τι πιο παιχνιδιάρικο. Σημειώστε το και ελάτε για μια αξέχαστη βραδιά. Οι δυο τους θα καταλάβουν το μπαρ από τις 20:00!!  

————————————————–

Λίγα Λόγια για Pony and Jigger: H εμπειρία του Γιάννη και του Βασίλη και τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει πίσω και μπροστά από τις μπάρες μεταφράστηκε σε new age εκδοχές ποτών, που αφομοιώνουν την ελληνικότητα και τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου και τις μετατρέπουν σε spirits που εκφράζουν τον Ευρωπαικό τρόπο, ξανασυστήνουν την έννοια ελληνικότητα και γίνονται εργαλείο του σύγχρονου μπάρμαν.  

Το Kernel Mahlepi spirit, το Macho sour apple, το Daisy triple sec και το νέο smoky Daisy Triple sec, μετατοπίζουν τα sidespirits του bar  από το περιθώριο και την αφάνεια και τα φέρνουν σε πρώτο πλάνο.  Για πρώτη φορά λικέρ- που αν και απαραίτητα για πολλά γνωστά cocktails- κρύβονταν στις πίσω θέσεις των displays των bar, ντύνονται με τους αντί- ήρωες παραστάσεων στις ετικέτες τους και γίνονται πρωταγωνιστές.    

Tο μοναδικό KERNEL Mahlepi spirit το πρώτο παγκοσμίως ποτό από μαχλέπι, 

το  MACHO sour apple ένα new style aperitivo λικέρ ξινόμηλου, το DAISY triple sec ένα blend με πορτοκάλια και κουρασάο και το Smoky Daisy, το πρωτότυπο καπνιστό triple sec, φτιάχνονται στην Αθήνα και σχεδιάζονται από τον graphic design Μάνο Τζαβολάκη ( manos@tzavolakis.com) 

Οι επαγγλματίες που θα βρεθούν στο Κελάρι και στο Degage, θα τα γνωρίσουν καλύτερα, θα τα δοκιμάσουν, θα ανακαλύψουν τρόπους ανάμειξης, θα γευτούν τη διαφορετικότητα τους, θα εμπνευστούν και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα τους πρόταση το Smoky Daisy Triple Sec. 

Kάβα Κελάρι, Όθωνος 16 

Degage, Πλατεία Ελευθερίας Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ