Αρχική Advertorial ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία- Ξεκίνησαν τα δωρεάν Voucher μέσω...

ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία- Ξεκίνησαν τα δωρεάν Voucher μέσω ΕΣΠΑ – ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΘΕΣΗ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής»,  ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Ιουλίου και λήγουν την Τρίτη 3 Αυγούστου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για όσους επιθυμούν να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους σε δομές φροντίδας και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης. Η δράση υλοποιείται για το σχολικό έτος 2021-2022 και σε όλους τους ωφελούμενους χορηγείται «Αξία Τοποθέτησης» (Voucher).
ΤΟ «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» ΚΔΑΠ ΑμεΑ απευθύνεται σε παιδιά (μαθητές Ειδικού Νηπιαγωγείου, Ειδικού Σχολείου), εφήβους (μαθητές Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου, ΕΕΕΕΚ) αλλά και σε ενήλικες (απόφοιτοι δομών ειδικής αγωγής), οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάθε είδους νοητική, αναπτυξιακή ή αισθητηριακή αναπηρία.
Στο «ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ» ΚΔΑΠ ΑμεΑ θα λειτουργήσουν πρωινά και απογευματινά τμήματα, ενώ οι παροχές και δράσεις θα παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ  μέσω του παραπάνω προγράμματος ΕΣΠΑ (voucher).
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση,  πληροφορία και καθοδήγηση στην ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης σας.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας…
Λαμία, Μητροπολίτου Δαμασκηνού κ Βελουχιώτη
Υπεύθυνος: Παπαδήμας Παναγιώτης
Τηλ. Επικοινωνίας: 6932065658, 2231066103
Mail: prosbasis.kdap@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.