Αρχική Αθλητικά “Safe Water Sports”: Πώς θα είναι τα παιδιά μας ασφαλή στη θάλασσα,...

“Safe Water Sports”: Πώς θα είναι τα παιδιά μας ασφαλή στη θάλασσα, την πισίνα, τα θαλάσσια σπορ

 

Ο Δήμος Λαμιέων, σε συνεργασία με τους συλλόγους υγρού στίβου της πόλης, παρουσίασε το πρόγραμμα “Safe Water Sports”, το απόγευμα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού κολυμβητηρίου Λαμίας, από εξειδικευμένη ομάδα του “Safe Water Sports”.

Παράλληλα με την παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης σε γονείς και παιδιά.

Η παρουσίαση έγινε σε δύο φάσεις. Πρώτα παρουσιάστηκε το πρόγραμμα σε προπονητές αλλά και εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης δεδομένου ότι το πρόγραμμα έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και μπορεί να πραγματοποιηθεί και στα σχολεία. Ακολούθησε η παρουσίαση του προγράμματος σε αθλητές, παιδιά και γονείς.

Το Safe Water Sports είναι μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται από το 2015 με βασικό στόχο την πρόληψη των πνιγμών και των θαλάσσιων ατυχημάτων. Οι δράσεις του Οργανισμού αποσκοπούν στην ενίσχυση της ασφάλειας στο υδάτινο περιβάλλον (aquatic environment) σε συνεργασία με τον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, καθώς και στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, ιδιαίτερα των παιδιών και των νέων, πάνω στα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλειά τους στο νερό, τη θάλασσα, τα θαλάσσια σπορ και τις άλλες δραστηριότητες αναψυχής που γίνονται σε αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.