Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

“Τα ραδίκια ανάποδα”: Γελάσαμε με την ψυχή μας στην 3η παράσταση του “Σολίστες και Πρωταγωνιστές” (Φωτογραφίες)

 

Ο πολυτάλαντος Γιώργος Γαλίτης μάς χάρισε άπειρες στιγμές γέλιου το Σάββατο 9 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, με την παράσταση «ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, reloaded», στα πλαίσια του Φεστιβάλ του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, “Σολίστες και Πρωταγωνιστές 2022”.

Ήταν ένα έξοχο onedeadmanshow, όπως το χαρακτηρίζει και ο ίδιος, ένας blacktotal κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους τους οποίους υποδύεται όλους ο Γιώργος Γαλίτης σε κείμενα που έχει γράψει ο ίδιος!

[magviber]

Σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο, το κοινό γελούσε με την ψυχή του σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των 90 λεπτών της παράστασης!

 

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παράσταση ανεβαίνει εδώ και 9 χρόνια, ελαφρώς παραλλαγμένη κάθε φορά για να συμβαδίζει με την εκάστοτε χρονική συγκυρία, και είναι σίγουρο πως έχει τη δυνατότητα να ανεβαίνει για πολλά χρόνια ακόμη, πάντα με μεγάλη επιτυχία, αφού και τα κείμενά της είναι άψογα και ο πρωταγωνιστής της μοναδικός!

 

Συντελεστές:

Κείμενο : Γιώργος Γαλίτης

Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Πρωταγωνιστούν : Γιώργος Γαλίτης

Σκηνογραφία: Γιώργος Γαλίτης

Μουσική επιμέλεια: Τόλης Κετσελίδης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευαγγελία Σχοινά

 

 

 

Δείτε όσα είχε πει ο κ. Γαλίτης για την παράσταση στη συνέντευξη τύπου, λίγες εβδομάδες πριν:

 

Δείτε εδώ λεπτομέρειες για την τελευταία παράσταση του φετινού φεστιβάλ “Σολίστες και Πρωταγωνιστές”, “Dalida. Τραγουδώντας μέχρι το τέλος” της Ευσταθίας, με την Εύα Κοτανίδη, το Σάββατο 16 Απριλίου 2022. 

Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ