Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

3η Θέση σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό για το παλαιότερο τίτλο της Blue Cupcake Games, του Λαμιώτη Στάθη Τσασάκου!

 

Το Froggy Invaders Classic αποτελεί τον παλαιότερο τίτλο ελληνικού βιντεοπαιχνιδιού που κυκλοφόρησε ποτέ από τον Στάθη Τσασάκο, ο οποίος σήμερα έχει την ομάδα ανάπτυξης ανεξάρτητων βιντεοπαιχνιδιών “Blue Cupcake Games”.

Πρόκειται για ένα πολύ απλό παιχνίδι σκοποβολής, όπου πρέπει να προστατέψεις μια μυρμηγκοφωλιά από έναν στρατό βατράχων που επιχειρεί να τη καταστρέψει. Το παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του, το 2021, και σήμερα, αποτελεί έναν κλασικό τίτλο για τους παίκτες του συγκεκριμένου indie studio.
Παρά τον απλοικό του σχεδιασμό και την αδύναμη ποιότητα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους τίτλους του νεαρού δημιουργού, το Froggy Invaders Classic κατέκτησε τη τρίτη θέση στον διαγωνισμό IGC 3, της Isotopic, προς έκπληξη όλων, ακόμα και της ομάδας πίσω από αυτό. Τη θέση αυτή, μοιράζεται με το γνωστό παιχνίδι Jetpack Joyride George, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού στο παρακάτω link:
Η ξαφνική αυτή νίκη, φαίνεται να μας ενθαρρύνει να περιμένουμε νέες κυκλοφορίες φέτος από την πολλά υποσχόμενη ομάδα του νεαρού δημιουργού, καθώς το 2024 σηματοδοτεί και τη τρίτη επέτειο του studio – αριθμός που φαίνεται να είναι σημαντικός για τον δημιουργό με βάση τις δημοσιεύσεις του.
Δείτε επίσης:Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ