Σε δύο συλλήψεις γυναικών μιας 30χρονης και μιας 36χρονςη προέβησαν την Τρίτη 19/01 άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Στυλίδας, ενώ καταζητείται ο συνεργάτης τους.
Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για κλοπή από την οικία ηλικιωμένης στην περιοχή της Στυλίδας.
Επιπλέον αναζητείται για να συλληφθεί ένας ακόμη συνεργός τους, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, οι δύο συλληφθείσες εισήλθαν, από ανασφάλιστο παράθυρο, σε οικία 80χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ και μία χρυσή βέρα, τα οποία βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.
Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη σωρείας κλοπών από οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.