Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Λαμιώτης Ζάχος Κυρίτσης νικητής σε παγκόσμιο διαγωνισμό με το πιο spicy ρούμι!!!

O Λαμιώτης Ζάχος Κυρίτσης είναι ο ένας από τους 2 μεγάλους νικητές του παγκόσμιου διαγωνισμού chairmanspicelab.

Bartenders από διάφορες χώρες συμμετείχαν στο διαγωνισμό να δημιουργήσουν μια μοναδική συνταγή spiced rum και να κερδίσουν ένα ταξίδι στη μακρινή και εξωτική Santa Lucia!

Τα δείγματα από το Spiced Ρούμι του Ζάχου ταξίδεψαν στην Γαλλία προκειμένου να αξιολογηθούν από την ομάδα του Chairman’s Reserve Rum και από τους 12 Έλληνες που αξιολογήθηκαν οι 4 μεταξύ των οποίων και ο νεαρός Λαμιώτης πέρασαν στους Top 10 παγκοσμίως.

τα 10 δείγματα των finalists αξιολογήθηκαν  από το τελικό πάνελ της κριτικής επιτροπής προκειμένου να διεκδικήσουν το ταξίδι τους στην Αγία Λουκία κι η δημιουργία τους να γίνει το νέο limited edition Chairman’s Reserve Spice Rum που θα κυκλοφορήσει, παγκοσμίως το 2021 με τον Ζάχο Κυρίτση να είναι ένας από τους δύο μεγάλους νικητές!

O Ζάχος ετοιμάζει ήδη βαλίτσες μιας και σάρωσε και σε αυτόν τον διαγωνισμό! Το πιο σημαντικό όμως είναι πως σε συνεργασία με τον Master Blender του brand θα δημιουργήσουν ένα νέο ποτό!!!Το οποίο θα κυκλοφορήσει σε limited edition εμφιάλωση ανά τον κόσμο!

 

Το MAG24 έχει παρακολουθήσει την πορεία του Ζάχου! Εχει κερδίσει δεκάδες πανελλήνιους και όχι μόνο διαγωνισμούς

Δείτε τι μας έλεγε πριν λίγα χρόνια

 

 


Αλλα ΝΕΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ