Αρχική Εργασία 50 NEEΣ θέσεις εργασίας στις Θερμοπύλες – Αποδοχές έως 763€ – Ξεκινούν...

50 NEEΣ θέσεις εργασίας στις Θερμοπύλες – Αποδοχές έως 763€ – Ξεκινούν οι αιτήσεις

50 νέες θέσεις εργασίας 8μηνης απασχόλησης στο Hot spot Θερμοπυλών – Οι αιτήσεις ξεκινούν από αύριο Παρασκευή!

Στον Δήμο Λαμιέων προβλέπονται 50 θέσεις εργασίας στα Κέντρα Φιλοξενίας των Θερμοπυλών και άλλες 100 στο Δήμο Χαλκιδέων

Screenshot_1

Ξεκινά αύριο Παρασκευή η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 2.500 άνεργους στα προγράμματα 8μηνης κοινωφελούς εργασίας στις δομές υποστήριξης των προσφύγων.

Οι ενδιαφερόμενοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, θα μπορούν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 4/7 να υποβάλουν αίτηση, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και ως πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του Ο.Α.Ε.Δ., με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε 19 Κέντρα Φιλοξενίας και 5 hot spots.

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, ηλικίας έως 25 ετών, θα λαμβάνουν μηνιαίως καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).

Όσοι εργαζόμενοι απασχοληθούν σε νυχτερινή βάρδια, προβλέπεται η καταβολή νυχτερινής αμοιβής και, ως εκ τούτου, οι αποδοχές τους θα ανέρχονται στα 539,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 665,95) για τους εργαζόμενους μέχρι 25 ετών και στα 619 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 763,73) για τους εργαζόμενους άνω των 25 ετών.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι που θα επιλέξουν να αλλάξουν τόπο διαμονής, προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα λαμβάνουν μηνιαίο επίδομα μετεγκατάστασης, ύψους 200 ευρώ.

Οι ειδικότητες για τις θέσεις που θα προκηρυχθούν είναι διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση σε τρεις διαφορετικές δομές για μία και μόνο όμως ειδικότητα.


prosfiges-21-640x427

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.