Με αφορμή την επιστημονική ημερίδα της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας  με θέμα: «Το Δημόσιο Δίκαιο στη σύγχρονη πραγματικότητα: προκλήσεις και προοπτικές», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 27 Μαρτίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex, φιλοξενούμε τον Δικηγόρο και συγγραφέα Πάνο Γαλάνη, έναν εκ των ομιλητών!

 

Ο Πάνος, μεταξύ Λαμίας και Αθήνας, μας μιλά για τις σπουδές του, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δικηγόροι και κυρίως οι νέοι και βεβαίως μας προσκαλεί να ακούσουμε την ιντερνετική πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο.

Δικηγόρος σε ανάγκη οικονομική;

Ένα στερεότυπο που επικρατεί σε σχέση με το επάγγελμα του δικηγόρου είναι το γεγονός ότι δε χρήζουν ανάγκη οικονομικής υποστήριξης.

Στην πραγματικότητα όμως το σύνολο του κλάδου δεν αντιπροσωπεύεται από την εικόνα των μεγαλοδικηγόρων που εμφανίζονται στα τηλεοπτικά πάνελ.

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κυρίως νέων και ασκούμενων δικηγόρων που επλήγησαν από την πανδημία και δεν έχουν τύχει της ανάλογης στήριξης.

Η Ένωση Ασκούμενων Δικηγόρων Λαμίας βρίσκεται στο πλευρό όλων των νέων δικηγόρων με συμβουλευτικό και υποστηρικτικό τρόπο και με σειρά δράσεων για την ανάδειξη και επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ελάτε να ακούσουμε τον Πάνο:

Δείτε πρώτοι όλες τις τοπικές ειδήσεις του MAG24 στο VIBER

Συνέντευξη: Γιώργος Παπασταμούλος
Σκηνοθεσία Ακης Λούκας
email: info@mag24.gr / τηλ 2231043333

 

Εμείς στη Λαμία ακούμε δυνατά CULTradio στους 99,8FM – Ακούστε κι εσείς, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε, διαδικτυακά εδώ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Μια συζήτηση με τον Γιώργο Καραμέτο πρόεδρο των νέων Δικηγόρων Λαμίας – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

GIVEAWAY Μαρτίου: Κερδίστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το Xiaomi Redmi9!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.